Comenzi lansete SUA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Comenzi lansete SUA
Stiu ca e greu, ca s-au inasprit conditiile, ca nu mai sunt multi...dar totusi poate cineva sa-mi aduca o lanseta din SUA? Daca stiti pe cineva va rog spuneti-mi si mie.
Multumesc anticipat.
Multumesc anticipat.
-
- veteran
Re: Comenzi lansete SUA
Nimeni? A devenit atat de prohibitiva aceasta activitate?
a devenit spiridusule 
pt ca majoritatea celor care dadeau comenzi nici nu foloseau intermediar in SUA
comandau direct prin Atlas
unii dintre ei imi sunt chiar prieteni, deci stiu ce spun ... nu prea se mai baga nimeni la comenzi mari prin state si in mod regulat ... poate doar pachete mici trimise prin EMS in provincie
acum nci intermediarul din SUA nu te-ar ajuta ... am auzit povesti ca daca agentului vamal i se pare prea mica valoarea declarata la produse, cauta pe internet(pe magazinele online) pretul real al produselor in fata ta
au exagerat unii cu niste electronice aduse prin firme intermediare(de genu Atlas) si s-a cam stricat caruta
cand aduci cate o mie de telefoane mobile lunar pe care le declari drept haine SH, mai devreme sau mai tarziu o sa te ia un procuror la intrebari ...
cei care mai aduc produse din SUA sunt obligati sa le aduca pe firma(ca sa-si recupereze TVA-ul) si sa plateasca taxe vamale ... taxele vamale n-ar fi o problema prea mare, dar trebuie sa platesti ceva dari la stat pt o firma care importa scule de pescuit de cateva mii de dolari lunar
si s-a mai spart si caruta de la Constanta
apropo ... pt cine nu stie, s-a cam terminat cu containerele de 10.000E sau 20.000E aduse direct din China pline cu diverse chinazarii(printre care si scule de pescuit) vandute prin complexe comerciale de genul Dragonul Rosu/Sir ... din sursele mele, se pare ca vamesii nostri trag tare pt Shoengen

pt ca majoritatea celor care dadeau comenzi nici nu foloseau intermediar in SUA

acum nci intermediarul din SUA nu te-ar ajuta ... am auzit povesti ca daca agentului vamal i se pare prea mica valoarea declarata la produse, cauta pe internet(pe magazinele online) pretul real al produselor in fata ta

au exagerat unii cu niste electronice aduse prin firme intermediare(de genu Atlas) si s-a cam stricat caruta

cei care mai aduc produse din SUA sunt obligati sa le aduca pe firma(ca sa-si recupereze TVA-ul) si sa plateasca taxe vamale ... taxele vamale n-ar fi o problema prea mare, dar trebuie sa platesti ceva dari la stat pt o firma care importa scule de pescuit de cateva mii de dolari lunar

si s-a mai spart si caruta de la Constanta

schengen
; a gresi e omeneste 

Intelegi tu alta data de ce shoe in gen e vbharpon-@ scrie:schengen; a gresi e omeneste

daca intepatura asta se vrea a fi o reglare de conturi pt discutia de aiciharpon-@ scrie:schengen; a gresi e omeneste
http://www.rapitori.ro/forum/probleme-p ... 62-10.html
http://www.rapitori.ro/forum/probleme-p ... 13362.html
te anunt ca e o diferenta destul de mare intre greselile gramaticale grave(de sintaxa si ortografie) care-ti apartin(daca esti acelasi harpon din link-urile de mai sus) si „Shoengen”, adica o literea pusa in plus unui substantiv propriu dintr-o limba nefamiliara multora ...
P.S. dar ai dreptate, a gresi este omeneste, o sa scriu pe tabla de 100 de ori „Shengen”

-
- veteran
si totusi legal, cu vama si restul, nu merita aduse din SUA? Sau s-a micsorat marja de profit si nu mai este rentabil?
Nu prea merita legal cu platit shipping +TVA+vama numai daca ti sa pus pata pe o scula care nu se gaseste aici.
Nu are nici o legatura cu marja de profit pur si simplu iesi prea scump.
La lansete e complicata treaba pt ca nu prea se pot trimite prin posta americana si singura alternativa sunt firmele de curierat.
Nu are nici o legatura cu marja de profit pur si simplu iesi prea scump.
La lansete e complicata treaba pt ca nu prea se pot trimite prin posta americana si singura alternativa sunt firmele de curierat.
-
- veteran
RYOBI, cat de scump iesi? Pretul de magazine plus cat%? TVA stiu cat este, dar restul nu am idee, shipping si taxe vamale. Macar sa stiu daca mai merita sa ma gandesc la asa ceva sau astept sa plece cineva si sa rog sa vina cu batul de 7,6 dintr-o bucata inapoi 

te costa prea multspiridusul scrie:si totusi legal, cu vama si restul, nu merita aduse din SUA? Sau s-a micsorat marja de profit si nu mai este rentabil?

deci te costa 140$ in plus per lanseta, adica un adaos de 35% ... la lansetele mai ieftine te costa mai mult

il poti ruga pe cel care-ti vinde produsele sa-ti puna o valoare mai mica(90% dintre vanzatorii de pe ebay sunt dispusi sa faca asta) si sa platesti taxe mai mici ... te poti intelege si cu anumite magazine - plat.co.jp nu prea accepta, japanprofishing.com accepta ...
daca comanzi 3 lansete de 200$ in mod ideal ai un adaos de 43% ...
daca comanzi doar o lanseta, transportul te costa minim 70$ ... deci cam te-ai ars