,,Probleme pentru pescarii sportivi Galateni si nu numai,,
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Domnule draga, discutia era despre asociatia lui peste, nu despre pescari. Forumul asta este pt pescari sportivi, nu pentru oameni ca dumneata, care intind plase pe Prut legal(dar cel mai probabil ilegal)...care e problema cu asociatia? ti-ai pierdut prietenii de la politia de frontiera pe unde ai lucrat?Ai prins si mata cativa salai de vreo 2 luni si a crescut pescarul sportiv din tine sau ai uitat cum te laudai de stiucile prinse la „sculeâ€
Chiar mi-as dori Bogdane sa afisezi pe aici cea ce spui, dar vad ca sigur cred ca ai grsit persoana, iar la cea ce afirimi tu cu cei 99% nebuni din zona aceia sper ca diferenta de 1% sa nu fi tu, si cu privire la deschiderea acestui
topic am zis ce parere am eu si asteptam si parerile altora dar vad ca baietii din vestul tarii stiu sa se respecte, dar la noi sunt din cate vad probleme, astept ceia ce infirmi tu!
topic am zis ce parere am eu si asteptam si parerile altora dar vad ca baietii din vestul tarii stiu sa se respecte, dar la noi sunt din cate vad probleme, astept ceia ce infirmi tu!
P.S, daca urmaresti Bogdane mai e un topic cu desfiintarea ANPA, dar acolo nu se vorbeste in termenii alesi de tine gen.99% nebuni si doar 1% spiningari cea ce nu vad ce treaba am eu cu cea ce spui tu cu 2 luni de spining imi pare nespus de rau a sa ajuns la aceste discutii incepute cu ceva si vad ca se termina cu altaceva, iar scuze acest dopic nu este la vanzari/cumparari sau matrimoniale/ si cred ca priveste multe persoane din zona limitrofa Prutului/Dunarii.
Eu inteleg ca o asociatie de pescari din Galati a obtinut administrarea unei zone denumite lunca Prutului inferior. Si mai inteleg ca a uzat de prevederile legii in ceea ce priveste instituirea unei taxe de acces in zona din care sa-si finanteze cheltuielile de administrare.
Ce nu inteleg (si este de urmarit) este daca isi va pune oameni care sa dea bilet de intrare si rangeri care sa verifice pe cei aflati pe teritoriul rezervatiei daca respecta legea si daca au platit biletul de intrare.
Daca se va intimpla asa, iarasi, nu vad ce li se poate reprosa.
Cum insa traim in Romania, daca singurul control pe teritoriul rezervatiei va fi facut de politistii de frontiera (ca si pina acum) deja s-ar contura o problema.
Mie mi se pare anapoda ca politia de frontiera sa ma intrebe daca mi-am platit cotizatia la asociatia din care fac parte ori daca am platit asociatiei bilet de intrare in ceea ce asociatia considera a fi propria ei curte. Nu cred ca asta e rolul politistului de frontiera .
Ramine doar ca cei interesati sa gaseasca calea de urmat pentru ca ceea ce se intimpla pe zona respectiva sa nu ia forma unui abuz ori a unei sinecuri. In teorie pare simplu, insa cu practica e mai greu.
Ce nu inteleg (si este de urmarit) este daca isi va pune oameni care sa dea bilet de intrare si rangeri care sa verifice pe cei aflati pe teritoriul rezervatiei daca respecta legea si daca au platit biletul de intrare.
Daca se va intimpla asa, iarasi, nu vad ce li se poate reprosa.
Cum insa traim in Romania, daca singurul control pe teritoriul rezervatiei va fi facut de politistii de frontiera (ca si pina acum) deja s-ar contura o problema.
Mie mi se pare anapoda ca politia de frontiera sa ma intrebe daca mi-am platit cotizatia la asociatia din care fac parte ori daca am platit asociatiei bilet de intrare in ceea ce asociatia considera a fi propria ei curte. Nu cred ca asta e rolul politistului de frontiera .
Ramine doar ca cei interesati sa gaseasca calea de urmat pentru ca ceea ce se intimpla pe zona respectiva sa nu ia forma unui abuz ori a unei sinecuri. In teorie pare simplu, insa cu practica e mai greu.