Comenzi de pe Japantackle.com

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

copsin
junior
junior

Comenzi de pe Japantackle.com

Mesaj de copsin » 10 Iun 2005, 14:10

Saut. Printre atatia pescari, este cineva care aduce mulinete cumparate de pe situl www.japantackle.com? Daca da, care este comisionul fata de preturile de catalog afisate, si cat timp dureaza pana ajunge comanda?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri si va doresc Fir intins!

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 10 Iun 2005, 17:14

Nu trebuie sa rogi pe altul sa-ti aduca... o poti face chiar tu. Este mai usor daca ai un debit card pt. plati online. Daca nu, poti sa-ti trimiti banii lui Jun si cu Western Union, pt. ca, printr-o mare sansa, exista un birou Western relativ aproape de localitatea lui (la vreo ora de mers cu trenul)...

Preturile sunt afisate pe siteul lui... daca intervin schimbari, te va anunta Jun prin email.

Jun trimite toate mulinetele si lansetele comandate cu EMS Japan, orice obiect ajunge in maxim 4-5 zile lucratoare. Serviciul este 100% sigur.

Shipping-ul pentru o mulineta costa aproximativ $25, maxim $30 in cazul unor mulinete ceva mai grele. Pentru lansete este mai complicat, costurile sunt mai mari, de la $40 in sus, plus ca exista si limite de lungime - de obicei, nu poate trimite decat lansete din 2 bucati, de max. 6'6'' lungime (1.98 m).

Eu nu aduc decat pentru mine, nu ma bag pentru altii pentru ca n-am nevoie de complicatii. Cum am mai zis, oricine isi poate comanda de la Japantackle, atata vreme cat intra in legatura cu el, pe email. Jun este japonez, dar spre deosebire de alti rep. ai magazinelor japoneze online, stapaneste destul de bine limba engleza... deci, no problem sa te intelegi cu el.

copsin
junior
junior

Mesaj de copsin » 10 Iun 2005, 18:47

Andrei, multumesc pentru lamuriri. Te-as ruga sa-mi spui daca este corect ceea ce am inteles eu din cele spuse de tine: daca doresc sa-mi cumpar o mulineta de 215$ (Daiwa Caldia Kix 2500), costul total o sa fie de maxim 250$, siguranta ca ajunge pachetul fiind 100%. Aici trebuie sa platesc vreo taxa vamala? Ma surprinde ca Jun face livrari catre Romania. Sper sa aiba oficiu Western Jun, pentru ca eu nu am card cu care sa pot efectua plati pe internet.

Multumesc foarte mult pentru ajutor.
Fir intins!

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 11 Iun 2005, 10:33

Pai la fel ii trimit si eu, pt. ca nici eu n-am card - tot prin Western Union.

Trebuie sa ai in vedere si comisionul Western Union, care variaza procentual in functie de suma. Tu trebuie sa-i trimiti o suma incluzand pretul mulinetei si taxele de expediere, sa zicem $245. La aceasta suma, se adauga si comisionul Western Union, pe care il platesti tu. Daca mai tin bine minte, intre $200 si $300, comisionul este pe undeva la $25-$30.

Jun face livrari oriunde, inclusiv Ro, atata vreme cat tu ii trimiti toti banii inainte, si abia dupa ce el primeste banii, iti trimite comanda.

Toate coletele ajung la OP 67 Virgiliu.

copsin
junior
junior

Mesaj de copsin » 11 Iun 2005, 11:38

Multumesc foarte mult pentru ajutor, Andrei. Astept raspuns de la Jun si sper sa ma pot bucura cat de curand de o mulineta made in Japan.

Fir intins!

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 14 Iun 2005, 21:04

Pai sa fie intr-un ceas bun! Welcome to the club :).

Sa ne spui cum a decurs totul. Eventual, dupa ce-ti confirma Jun expedierea, contacteaza-ma pe PM sa-ti mai zic una-alta.

Andrei

copsin
junior
junior

Mesaj de copsin » 14 Iun 2005, 22:25

Ok, Andrei.

Am vorbit cu Jun si am stabilit in prealabil toate conditiile. Mi se pare extrem de avantajos atat ca pret, cat si ca durata de livrare. Cum iau salariul, i-am pus banii prin Western si, din cate spunea Jun, in maxim 10 zile de cand a primit banii, am primit si eu mulineta.

Multumesc mult si o sa-ti trimit un mesaj privat cand imi va trimite confirmarea expedierii.

Fir intins!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 14 Iun 2005, 23:10

care aveti idee... sau care v-ati luat deja:

Caldia si Luvias vin impreuna cu un tambur de rezerva?

Cat mai costa inca (un al treilea) tambur (de serie nu f'un custom la 100 $)?
near the beer

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 15 Iun 2005, 07:24

costica, gata ai epuizat stifturile facute in china, vandute pe piata americana sub nume celebre ? :lol:

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 15 Iun 2005, 10:08

Nici o mulineta japoneza nu vine cu tambur de rezerva... se cumpara separat.

Un tambur de Luvias e aprox. $70... Tamburul de rezerva pt. Caldia KIX e aprox. $95, deoarece noul model "imparte" aceleasi accesorii custom cu Certate, deci foloseste tamburi de Certate, ceea ce nu-i prea convenabil.

Scrie răspuns