Comenzi de pe Japantackle.com

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 15 Iun 2005, 12:07

danr scrie:costica, gata ai epuizat stifturile facute in china, vandute pe piata americana sub nume celebre ? :lol:

Daca ma gandesc mai bine....ce stifturi, mah, ca sunt cele mai bune! :D

@AndreiZ:

Io ma crezut ca nu inteleg io bine: e drept ca nu scrie nimic de f'un free spare spool! Dar la tamburii aia de 95 $ scria :Daiwa TUNNING parts. M-am gandit c-o fi ceva mai destept (cat de destept poate fi un tambur :roll: ).

In consecinta: uo japonejii! Ma bucur ca au pierdut razbelu'!

Crescand si traind in Romania as putea sa-mi rup 200 para pt o molineta de Doamne'ajuta, însă, pentru nimic in lume, nu pot pentru ca sa dau 100 para pe un tambur. Mai ales ca vroiam o mulineta cu 3 tamburi.

Cu siguranta am vazut asa ceva pe Cabelas! Sau mai iau un Stradic si am 4 tamburi! :D
near the beer

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 15 Iun 2005, 15:02

AndreiZ scrie:Nici o mulineta japoneza nu vine cu tambur de rezerva... se cumpara separat.

Un tambur de Luvias e aprox. $70... Tamburul de rezerva pt. Caldia KIX e aprox. $95, deoarece noul model "imparte" aceleasi accesorii custom cu Certate, deci foloseste tamburi de Certate, ceea ce nu-i prea convenabil.
Andrei,

Din pacate nu ai dreptate,sunt mulinete japoneze care vin cu tambur de rezerva.

Jean Scurtu

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 15 Iun 2005, 17:14

@Jean Scurtu:

Andrei vorbea de mulinetele de pe Japan Tackle si are dreptate, nu vin cu tamburi de rezerva. In rest, numai de bine despre Jun Sonoda si marfa pe care o vinde.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 15 Iun 2005, 21:50

Salutari Domnu' Jean,

Wave are dreptate :)

Vorbeam despre mulinetele japoneze vandute pe piata japoneza - alea nu vin cu tambur de rezerva inclus, nici Shimano, nici Daiwa. Asta-i politica lor pt. piata interna. Extra spool, extra money. Nu e vorba doar de mulinetele vandute doar de Japan Tackle... Inainte sa-mi comand de la Jun, pe cand el nu intrase in business, imi luam de la Decoon (Hideki Okumura)... de la Plat Japan, idem. Am verificat asta si in magazinele japoneze, a fost un cunoscut la Tokyo si i-am spus sa se intereseze...

Japonezii nu par deranjati de chestia asta - de fapt, asa i-au educat marile concerne... Ei platesc o multime de bani pentru a avea cea mai tare, cea mai super, cea mai noua mulineta sau lanseta...

In schimb, mulinetele japoneze care se vand pe piata nord americana vin cu tambur... Eu mi-am luat un Certate R-Custom de la japonezi, fara tambur evident... si dupa aia am vazut ca in cabela's, Certate vine cu tambur de rezerva.

Costica - tamburii aia pt. Certate nu difera cu mult de cei de fabrica - doar ca au niste gauri in ei, mai mult de design... platesti calitatea materialului (prelucrat din bloc de aluminiu), frana si marca. Preturile sunt mari, sunt preturi pt. piata japoneza. Cine nu vrea, nu cumpara :).

In schimb, exista tamburi de tunning care sporesc performantele, in special la o mulineta de casting. Se poate spune ca sunt tamburi destepti ;) - vezi TD-Ito sau ZPI TechnoFormula MG... Insa nu despre asta e vorba, ci despre pretul pe care e dispus sa plateasca unul sau altul. Fiecare are "tolerantele" lui, peste care nu poate trece. Si e treaba fiecaruia ce face cu banii lui :).

Fir incins!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 15 Iun 2005, 22:39

AndreiZ scrie:

Costica - tamburii aia pt. Certate nu difera cu mult de cei de fabrica - doar ca au niste gauri in ei, mai mult de design...

cam asa ma gandeam si io!

Sa fie la ei!
near the beer

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 16 Iun 2005, 04:10

Andrei,

Acum am inteles,am intervenit doar pt. ca nu ai specificat in postarea ta decat "mulinetele japoneze"nu cele facute pt. piata japoneza.
Mulinetele facute in Japonia pt. japonezi , ai dreptate, nu vin cu tambur de rezerva

Fir intins,

Jean Scurtu

Scrie răspuns