Comanda Cabela's

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 02 Sep 2011, 13:33

danielcocea scrie:
Nemernic scrie:Ba.... eu am luat prin C.D. ... habar n'am cine'i DC-ul vostru....deci ... sa-l.... :shock:

p.s.: vorbiti, ma, despre recomandari ... numa' sa nu va puna dracu' sa va scapati cu preturile..... :D
omuu...deci omuuu...nici din concediu nu pierde nimic....baa...bbbaaa...hai dreaqu mai repede ca mi e dor sa te scot la o pescuiala....si normal ca si de tine ...mi e dor.....a mers MARLINU"..?.... :shock:
Ba... Baaa BAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!! .. e 7:30....si numa' salai visez....
Ce kkt sa mearga, ma, marlinu' ? Am vomitat 4 ore, cat am stat pe apa :shock:
p.s.: vb acasuca... luni
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 02 Sep 2011, 13:35

Nemernic scrie:
danielcocea scrie:
Nemernic scrie:Ba.... eu am luat prin C.D. ... habar n'am cine'i DC-ul vostru....deci ... sa-l.... :shock:

p.s.: vorbiti, ma, despre recomandari ... numa' sa nu va puna dracu' sa va scapati cu preturile..... :D
omuu...deci omuuu...nici din concediu nu pierde nimic....baa...bbbaaa...hai dreaqu mai repede ca mi e dor sa te scot la o pescuiala....si normal ca si de tine ...mi e dor.....a mers MARLINU"..?.... :shock:
Ba... Baaa BAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!! .. e 7:30....si numa' salai visez....
Ce kkt sa mearga, ma, marlinu' ? Am vomitat 4 ore, cat am stat pe apa :shock:
p.s.: vb acasuca... luni
sa revenim la subiectul topicului.....stiti pe cineva care face comenzi in state , ca vreau sa iau si eu ceva de acolo... :shock: .... :lol:
"nemernic"-ule poop....

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 02 Sep 2011, 13:36

danielcocea scrie:

i la prins Irene inainte sa apuce el

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 02 Sep 2011, 13:37

edi_curiosul scrie:
danielcocea scrie:

chiar aa.....naspa.....si plus raul de mare... :cry:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 02 Sep 2011, 13:43

danielcocea scrie:
edi_curiosul scrie:
danielcocea scrie: omuu...deci omuuu...nici din concediu nu pierde nimic....baa...bbbaaa...hai dreaqu mai repede ca mi e dor sa te scot la o pescuiala....si normal ca si de tine ...mi e dor.....a mers MARLINU"..?.... :shock:
chiar aa.....naspa.....si plus raul de mare... :cry:
Ba... da' nemernici mai sunteti.....
Lasa, ma, ca vin eu acasa.... manca-v-as gura voastra :twisted:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 02 Sep 2011, 22:41

AAAAAAAAA deci ma inseli cu nemernic a?fiti ai draqu stiam eu ca ceva e putred :lol: :lol: :lol: :lol:

Si el viseaza salai ma nene...stai draqu in banca ta :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 03 Sep 2011, 04:54

crystianoo scrie:AAAAAAAAA deci ma inseli cu nemernic a?fiti ai draqu stiam eu ca ceva e putred :lol: :lol: :lol: :lol:

Ce ?! Si tu vrei sa prinzi salai romanesti ?! Stai dreaq in banca ta si vezi-ti de salaii tai spanioli :shock:
p.s.: mi-a soptit o pasarica ca.... undeva .... pe la sfarsitul lunii :shock: ploua de rupe pamantul pe la Mila23 :shock: :twisted:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 03 Sep 2011, 07:07

p.s.: mi-a soptit o pasarica ca.... undeva .... pe la sfarsitul lunii :shock: ploua de rupe pamantul pe la Mila23 :shock: :twisted:[/quote]

Mahhh, nu ma cobi... :evil:

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 03 Sep 2011, 09:36

Nemernic scrie:
crystianoo scrie:AAAAAAAAA deci ma inseli cu nemernic a?fiti ai draqu stiam eu ca ceva e putred :lol: :lol: :lol: :lol:

Ce ?! Si tu vrei sa prinzi salai romanesti ?! Stai dreaq in banca ta si vezi-ti de salaii tai spanioli :shock:
p.s.: mi-a soptit o pasarica ca.... undeva .... pe la sfarsitul lunii :shock: ploua de rupe pamantul pe la Mila23 :shock: :twisted:
stai linistit...poate sa ploua... :evil: ...nu inteleg de ce poluam topicul.....care faci comanda la Cabela's...?... :oops:

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 15 Sep 2011, 19:45

Da cineva comanda in aceasta perioada??
Mi-ar trebui si mie ceva de acolo care e la reducere :))
Dau si o bere! ;)

Scrie răspuns