Colmic Herakles Calida Pro720MH
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Colmic Herakles Calida Pro720MH
Mai exact Lanseta Colmic Herakles Calida Pro720MH 7'2" 3/8 - 3
Ma cam mananca.... pentru pescuit cu naluci intre 20-50g la somn. Daca a avut careva ocazia sa se joace putin cu ea as fi curios de o parere.
Ma cam mananca.... pentru pescuit cu naluci intre 20-50g la somn. Daca a avut careva ocazia sa se joace putin cu ea as fi curios de o parere.

Re: Colmic Herakles Calida Pro720MH
vezi ca sunt lansete dintr-o singura bucata. gandeste-te daca se preteaza la transport... sunt cam grele pentru lansetele dintr-un singur tronson. m-I s-a parut putin cam grea pe varf, dar nu mai stiu la ce actiune m-am uitat.
Da.. si pe deasupra mai e si pe invers 
pai la lungimea aia chiar doar dintr-o bucata servesc 
Ma interesa actiunea ei, cat de tare e pe varf si cam ce rezerva de putere are. Senzitivitatea e pe planul 2.

Ma interesa actiunea ei, cat de tare e pe varf si cam ce rezerva de putere are. Senzitivitatea e pe planul 2.

-
- utilizator constant
Tai luat lanseta ???
-
- utilizator constant
Si cum ii lanseta rigida?
Are greutate sau ii usoara?
Ca si blank cum ti se pare ca ii lucrat bine sau rau ?
Are greutate sau ii usoara?
Ca si blank cum ti se pare ca ii lucrat bine sau rau ?
Nu mi se pare grea pentru puterea ei. Lanseta e destul de rigida, eu am luat-o in prima faza pentru somn pe voblere insa dupa cateva rateuri am renuntat sa o mai folosesc la voblere.... o tin pentru jiguri si pilkere grele.
Raport calitate pret mi se pare foarte ok. Ce nu-mi place la ea, personal as fi preferat un maner putin mai lung, mi se pare ca cade putin in bot. Inele mici si ok chiar daca nu sunt Fuji.
Raport calitate pret mi se pare foarte ok. Ce nu-mi place la ea, personal as fi preferat un maner putin mai lung, mi se pare ca cade putin in bot. Inele mici si ok chiar daca nu sunt Fuji.

-
- utilizator constant
Mersi pt sfat
Eu as vrea sami iau varianta pana intrun oz si as vrea si varianta care o ai tu de pana in 3 ozi tot pt somn
Eu as vrea sami iau varianta pana intrun oz si as vrea si varianta care o ai tu de pana in 3 ozi tot pt somn
-
- utilizator nou
Buna asi vrea sa stiu cum se comporta lanseta pana in 3 oz adica e permisiva putin pe virf ?
-
- utilizator nou
Costi ti-asi fi foarte recunoscator daca ai pune niste imagini cu lanseta tensionata putin