Colmic Herakles Calida Pro720MH
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Colmic Herakles Calida Pro720MH
se poate rezolva, insa doar maine.... doar seara tarziu o sa ajung acasa si posibil doar maine o sa pot sa-i fac ceva poze.
Eventual lasa-mi pe privat o adresa de mail si ti le trimit.
Eventual lasa-mi pe privat o adresa de mail si ti le trimit.

-
- utilizator nou
nu pot sa las inca mesaj privat dar iti lasa aici gmail: contact.adi.info@gmail.com
email:addy_ionescu2000@yahoo.com
email:addy_ionescu2000@yahoo.com
-
- utilizator nou
merci costi
asta va fi ok pentru voblere la somnul suprem

Am si eu una la fel ! Echipata cu o mulineta Daiwa Megaforce 100 tsl si textil de 18 lb .O folosesc de regula la trena cu voblere mai sanatoase si rotative de la mapso nr. 6 lestata cu 12 -20gr. Stiuca de 7 kg nici nu misca .... sunt foarte multumit de ea .
-
- utilizator constant
Imi trimiti si mie pozele cu lanseta terog andrei_dnd@yahoo.com
-
- utilizator nou
Costi asi avea inca o intrebare despre lanseta... cum s-a comportat cu voblere gen Rapala dt
Nu am pescuit-o cu DT-uri insa am dat cu salmo hornet de 9 cm cu ea si nu are nici o treaba. Oricum lanseta e arac si nu cred ca s-a inventat vobler sa-i puna probleme. Singurul lucru care ma face insa sa nu prea o mai folosesc la voblere e ca e destul de rigida si combinata cu textil am avut ceva rateuri cu ea. Sau eventual o sa o incerc anul viitor si cu mono si poate revine ca si lanseta de vobler. Momentan o tin, cum am mai zis, pentru plastice si pilkere grele.

-
- utilizator nou
Bine dar leader de flurocarbon ai avut ? Cu ce textil dai...de cate lb
Rateurile au fost din cauza rigiditatii ansamblului, plus atacuri din scurt.... Si da.. tot timpul pescuiesc cu leader ( nu am probleme cu vizibilitatea firului, cel putin nu la somn, insa folosesc leadere lungi de minim 2-3 m pentru rezistenta la abraziune)... numai ca nu neaparat FC, sunt destule fire mono care rezista bine la abraziune si pot fi folosite cu succes ca inaintas si au cost cam la 20% cat o rola de FC.
pe mulineta ce face combo cu lanseta de mai sus am un Daiwa Shinobi de 40 lb, pescuit cu inaintas de 0.50.
pe mulineta ce face combo cu lanseta de mai sus am un Daiwa Shinobi de 40 lb, pescuit cu inaintas de 0.50.