Clonc pt. toata lumea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Wavedancer
- veteran
- costica_fishing
- veteran
W, pachetelele tale le lasai in prealabil la soare, pt o aroma deosebita (eventual invitai si ceva muste), sau le pastrai in conditii decente?
nu de alta, dar am mai dat la somn cu tot felul de stricaciuni, unele au mers, altele ba!
Din ca stiu eu, dupa ce dezgheti un aliment, se strica mai repede decat daca nu ar fi fost congelat! Daci shushpicul e sa puta a stricat sau doar sa puta?
nu de alta, dar am mai dat la somn cu tot felul de stricaciuni, unele au mers, altele ba!
Din ca stiu eu, dupa ce dezgheti un aliment, se strica mai repede decat daca nu ar fi fost congelat! Daci shushpicul e sa puta a stricat sau doar sa puta?
- Wavedancer
- veteran
Probabil ca utilizeaza macrou congelat pt ca nu gaseste proaspat.
Eu zic ca proaspat e mai bun pentru ca tine mai bine in cirlig sau in cirlige.
Dar si congelat merge.
Este un peste gras si cu miros ca lumea. Somnul il simte de departe.
In insulele britanice se obisnuieste sa se dea la stiuca cu macrou si alti pesti marini, chiar intregi.
Tai citiva macroi in bucatele si faci nada si mai pui unul pe fund agatat in cirlig. In general vin stiucile babane.
Eu zic ca proaspat e mai bun pentru ca tine mai bine in cirlig sau in cirlige.
Dar si congelat merge.
Este un peste gras si cu miros ca lumea. Somnul il simte de departe.
In insulele britanice se obisnuieste sa se dea la stiuca cu macrou si alti pesti marini, chiar intregi.
Tai citiva macroi in bucatele si faci nada si mai pui unul pe fund agatat in cirlig. In general vin stiucile babane.
- costica_fishing
- veteran
am pescuit si eu pentru prima data la clonc, duminica
nu am insistat, am pescuit vre-o ora, lasandu-ma cu barca la vale in curent, dimineata pe la 10
am folosit rame negre si sepie ( sic )
n-a tras nimic
era plin de peste in zona, printre ape
dupa mintea mea, presupunand ca faceam sa se ridice vreun somn, avea multe tinte prin preajma ca sa mai ajunga la momelile noastre
nu am insistat, am pescuit vre-o ora, lasandu-ma cu barca la vale in curent, dimineata pe la 10
am folosit rame negre si sepie ( sic )
n-a tras nimic
era plin de peste in zona, printre ape
dupa mintea mea, presupunand ca faceam sa se ridice vreun somn, avea multe tinte prin preajma ca sa mai ajunga la momelile noastre
-
- veteran
- costica_fishing
- veteran