Clonc pt. toata lumea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Wavedancer
- veteran
- Wavedancer
- veteran
E tare Dan, nu-i asa ? Acum daca a spus public ca o sa scriu articolul ma simt obligat sa-l scriu cit mai repede.
Pt Wave : am folosit sepie si merge foarte bine. Miroase tare si tine bine in cirlig. In plus onduleaza bine in apa. Pentru mine e lmai usor sa ma duc sa cumpar sepie decit sa ma duc sa cumpar rime serpesti. Sepie gasesc la orice magazin care vinde peste, in schimb rimele le gasesc numai la pravalii de pescuit, cea mai aproape e la 30mn cu masina.

Pt Wave : am folosit sepie si merge foarte bine. Miroase tare si tine bine in cirlig. In plus onduleaza bine in apa. Pentru mine e lmai usor sa ma duc sa cumpar sepie decit sa ma duc sa cumpar rime serpesti. Sepie gasesc la orice magazin care vinde peste, in schimb rimele le gasesc numai la pravalii de pescuit, cea mai aproape e la 30mn cu masina.
- Wavedancer
- veteran
Eram curios. Ultimele doua partide am dat numai la sepie "preparata" si "clasic" (la rima neagra si lipitori). Scorul a fost net in favoarea sepiei. Capturi medii spre mari, cu un maxim de peste 30 de kilograme (atit tinea cintarul si a iesit din scala) si 1,46 lungime.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
- Wavedancer
- veteran
Nu! Le tai capul si tentaculele si le "toc", le scot organele interne si "osul", umplu cavitatea cu "tocatura" si doua bucatele de polistiren si cos totul. Se obtine un "pachetel" cam cit un pachet de tigari sau un pic mai mare, "frumos" mirositor (pentru somn!), flotant (de la polistiren) si care lasa o dira de atractant natural (de la tocatura). E mortal! Am avut o muscatura "in mina", pina sa se aseze plumbul ca lumea pe fundul apei!
You can run, you can hide! But... you'll die tired!