discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
ULK
- veteran

Domnu frunza...atat de aproape de subiectul topicului..."vizavi"

...urma acum(binenteles daca era postat de altcineva nu de dv.). "defrisarea" topicului si deschidera unor noia cu titlui cel putin bizare

-
Musti
- veteran

adrian frunza scrie:...arata faptul ca suntem selectivi ...
... sau selectionati...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
-
Tavi
- veteran

da, e o comunitate selecta
numa unu si unu si... cam atat

-
Ionut the carp
- veteran

Domnule Adrian,
Imi cer scuze pentru postul anterior, dar nu vad contributia dumneavoastra la 'oferta' de informatii pe care le dorea userul PescarNebun; in schimb se poate observa comportamentul dumneavoastra si totusi nu aveti 2000 post-uri. Nu-mi bat capul mai departe pentru ca nu merita si daca 'vis-a-vis' e mai decent nu inteleg ce mai trebaluiti pe aici unde e gloata. Pana una, alta eu am oferit informatii care il pot ajuta in alegere unei lansete pentru aplicatiile care le doreste acel user.
Sanatate si numai bine
-
ULK
- veteran

Ca o paranteza..dat fiind faptul ca tendinta in materie de scule tinde tot mai mult spre specializari pe stiluri de pecuit si ca fiecare specie se prinde mai bine cu un anumit stil ..nu vad dece n-am putea clasifica si betele dupa acea specie tinta...cateva firme consacrate vand deja bete de "bass" de "walleye", de exemplu..Oare dece?...Ce idioti domle, dece nu intreaba prima data..of of...cand au la indemana "profesori" care pretind ca nu sunt...dar totusi vorbesc ca atare , de sus, plini de ei,arogant....?
Da omul cat traieste invata...dar daca "cei 7 de ani de acasa" nu sunt prezenti...atunci degeaba toata cultura si inteligenta...
-
PescarNebun
- senior

-
Ionut the carp, multumesc pentru informatii. Iar pentru adrian frunza, am o rugaminte: daca poti sa ma ajuti putin cu un sfat intr-un domeniu in care recunosc fara vreo rusine ca nu ma pricep (clean si biban), astept sfaturile tale, daca nu, ti-as fi recunoscator daca nu ai mai umple topicul cu postari inutile si atacuri la adresa unor oameni care incearca sa fie de folos.

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
-
adrian frunza
- veteran

PescarNebun pt ca topicul a devenit irespirabil te invit pe mp .
daca vrei sa inveti repede si eficient , iti furnizez toate informatiile de care ai nevoie .
sau daca esti intradevar curios intra pe rapitoriii.info si vezi cum esti tratat ca user daca respecti regulile de buna cuviinta.
walleye
-
Tavi
- veteran

adrian frunza scrie:
in spinning nu esti niciodata profesor ,tot timpul inveti si te adaptezi ,daca te crezi profesor esti zero barat .
adrian frunza scrie:PescarNebun pt ca topicul a devenit irespirabil te invit pe mp .
daca vrei sa inveti repede si eficient , iti furnizez toate informatiile de care ai nevoie .
ii furnizezi
toate informatiile? cam un adevarat profesor, nu-i asa?
PescarNebun pana la urma la ce concluzie ai ajuns? la clean unii ti-au recomandat bat moale altii fast

Sau mergi pe mana lui dom' profesor ?
eu, ca membru al gloatei, zic sa iti iei pentru inceput o lanseta fast pentru biban, de fapt pentru plastice moi. testeaza lanseta si cu voblere si rotative dupa clean. Vei simti (sau nu) daca ai nevoie de altul mai moale. Sau invers, cum preferi.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
Fario_nebunu
- veteran

adrian frunza scrie:PescarNebun pt ca topicul a devenit irespirabil te invit pe mp .
sau daca esti intradevar curios intra pe rapitoriii.info si vezi cum esti tratat ca user daca respecti regulile de buna cuviinta.
Mda, e clar. Dle Frunza, cu cat te plateste nea Gerula sau cu ce te are la mana de ii faci propaganda? I-au murit laudatorii?

Iti spun eu cum esti tratat acolo: cand se enerveza Niculae pe tine iti da ban imediat! Deci?
-
adrian frunza
- veteran

grasu xxl care e un tip super, ok are o vorba :e greu sa fii prost .
se potriveste .
walleye