Cine face blank-urile pt lansetele Bass Pro?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 21 Feb 2007, 10:23

andrei-ovidiu scrie:S-a mai vorbit AndreiZ pe tema asta, dar te mai intreb si eu inca o data:

Se spune ca XML-urile sunt facute pe oaresce blank-uri de G.Loomis. Adevarat sau Fals?

Unde sunt facute XML-urile?

Mersi.
Fals. XML-urile erau facute odata, acum vreo 5-6 ani de Loomis... dar nu pe blank-uri Loomis. Loomis producea blank-uri la comanda pt. multi altii... Blank-urile facute la vremea aia pt. cabela's nu erau construite cu aceleasi materiale (grafit, sistem de rasini) si design ca Loomis-urile... deci, daca unii si-au inchipuit ca daca si-au cumparat un XML, si-au luat de fapt un GL3, s-au inselat.

Blank-urile Loomis sunt disponibile numai pe lansete Loomis si atat :)

XML-urile sunt facute tot in China. Pe vremuri, seriile Cabela's produse in SUA erau anuntate pe site si in cataloage. La ce ofera, sunt foarte bune.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 22 Feb 2007, 23:49

AHA!
Deci Loomis producea lansete XML pe blancuri care nu erau Loomis, dar, totusi, erau produse de Loomis :?:

Ti-am zis mah ca's bune? :D
near the beer

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 23 Feb 2007, 10:32

cabelas facea prin anii 70-80 seria xxx eagle pe blancuri loomis imx pe bune, got one. :D odata ce xxx eagle a crescut ca si brand, au putut sa le vanda la acelasi pret cu blancuri mai ieftine, comandate tot de la loomis. in paralel, au scos seria HML (high modulus) tot pe blancuri de la loomis, vazut si d-astea chiar saptamana trecuta, nu mai aveau mufarea tipica de IMX dar sunt blancuri foarte faine. am comparat batul cu un loomis walleye series de anul trecut de aceeasi putere si lungime nu prea puteai percepe diferente. seria asta a fost apoi upgradata si a aparut XML (extra high modulus). cam aici s-a fumat. din ce stiu eu, XML-urile din seria care se vinde acum sunt montate blancuri facute de St Croix, zicea unu' din stafful loomis pe un forum de afara, dar e posibil sa fie vrajeala. XML's goood shite anyways.

intre ce se facea acum 30 de ani si ce se face azi, diferentele pe care le simti pescuind sau doar tinand in mana betele nu prea se pupa cu ce citesti in bullshitu' de marketing din cataloage. pe imx-uri de exemplu, au reusit in atatia ani sa faca un blanc cam cu 5 grame mai usor. mareeee lucru! mie personal imi plac vechiturile. vinde careva vreun bambus? :)

Scrie răspuns