cheie inbus
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
deci fii antena
am inceput un topic serios cu tema serioasa respectiv cu cheie inbus ......mica mica .......si terminam cu cat esti tu de hard ....
deci te rog sa-ti dai un ban pe aipi pana luni , sa iei pozitia ghiocel , sa-ti faci autocritica, constientizand cu voce tare in fata oglinzii ca asta nu e atitudine demna de moderator ....
am inceput un topic serios cu tema serioasa respectiv cu cheie inbus ......mica mica .......si terminam cu cat esti tu de hard ....
deci te rog sa-ti dai un ban pe aipi pana luni , sa iei pozitia ghiocel , sa-ti faci autocritica, constientizand cu voce tare in fata oglinzii ca asta nu e atitudine demna de moderator ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
sal sorin...cum stai cu informatiile despre kistler magnesium sau legend tournament walleye? mar interesa magnesium weightless worm tube special 6'.10 medium heavy 1/8-1/2 (doar 14 gr pt mh pare suspect) 10-17 lb si tournament walleye river jig de 6.8, 1/8-5/8 , 6-12 lb, ex-fast...ma intereseaza pt dunare la jig(in ciuda specificatiilor am inteles ca si st croix-ul ar fi detul de tare pe varf) si nu stiu exact care sa o aleg..din experienta as merge cu mh deoarece la dunare se cere ceva mai cu 'vana' dar as fi deschis si la tournament walleye
Sorine, aia ai mei au pierdut cheia.
Ia utilaju si meri pe la aia de vand scule si unelte, e posibil sa gasesti ce cauti.
Sorry, mate.
da...auzi? e musai sa desfaci treaba aia?

Ia utilaju si meri pe la aia de vand scule si unelte, e posibil sa gasesti ce cauti.
Sorry, mate.
da...auzi? e musai sa desfaci treaba aia?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
intr-o mana vanjoasa, romaneasca, in genere ce-i sub mm se cam potriveste oricum 

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team