Certified Pro Fiberglass Salmon & Steelhead

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

christianpindichi
veteran
veteran

Certified Pro Fiberglass Salmon & Steelhead

Mesaj de christianpindichi » 08 Mar 2011, 15:45

Salut!E vb de modelul :BXCF 102 2H 8'6"
(2,59m) 2 pices 12-25 lb.
(5,4 - 11,5 kg) 1/2-1 3/4 oz.
Il vreau pentru Dunare pt. voblere mari si grele. :)

ceva review-uri?

multumesc!

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 11 Mar 2011, 09:32

am aflat intre timp ca e un bat f greu pt ceea ce l vreau eu, si ca el a f conceput in special pt trolling.

totusi ma intereseaza un blank pt reactive pe dunare, mai solid.
ceva de recomandat??

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Mar 2011, 10:36

daca tot te uitai prin casa celor de la Lamiglas incearca sa dai un ochi inclusiv in seria de G1000 ... sunt cateva bete interesante si care merg excelent pentru spinning greu pe rauri mari ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 11 Mar 2011, 11:34

multumesc .m-am uitat.
intersant e si un composite crankbait de pana la 2 oz 7'6".dau o tura la targ si poate le pipai acolo.ms

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Mar 2011, 12:03

nu stiu batul de care vorbesti asa ca nu stiu ce sa iti zic ...

pentru spinning greu folosesc un G 1319 care arunca pana in 2 1/2 Oz ... in mod special pentru voblere de dimensiuni mari l-am luat pentru pescuit in rauri mari si curenti puternici ...

nu il am de foarte mult timp dar am reusit sa il scot de vreo 3 ori la pescuit (din pacate fara nici o captura) si pana acum parera e foarte buna ... adica e putin mai greu decat ma asteptam dar avand in vedere scopul e OK ...

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 11 Mar 2011, 12:05

mersi, imi poti spune ceva de actiune?cum se comporta la . lanseu, la recuperare....

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Mar 2011, 12:57

ca si actiune as da-o inspre fast dar poate mai degraba spre moderate fast ... merge OK cu voblere sau chiar si oscilante insa nu as prea recomanda-o la jiguri mai ales ca nu mi se pare a fi prea senzitiva (prin comparatie cu un Competitor de casting ce arunca pana in 2 1/2 Oz ce am mai folosit-o din cand in cand la heavy jiging si mi se pare OK) ...

in lansare se comporta foarte OK ... adica simti ca se incarca bine de pe la vreo 20 de grame si maxim ce am incercat a fost vreo 50 si ceva de grame (nu aveam nimic mai greu la mine), greutate cu care nu s-a chinui catusi de putin si am senzatia ca pot sa dau si cu suta de grame ...

la recuperare mi se pare iarasi ca se comporta foarte bine ... are suficienta rezerva de putere si nu pare deloc obosita cu un crank de 14cm (Perch de la Salmo) modelul SR ... cu un Predatek Super SDR de exemplu oboseste putin dar nimic deosebit ... voblerul ala are o barbeta dubla ca si latime decat corpul sau si lungime egala scufundandu-se pana pe la 8 metrii care in combinatie cu curentul pe care pescuiam nici nu se putea altfel ...

in mare, lanseta imi place mult de tot pentru voblere grele ... nu o recomand la jiguri si are o rezerva de putere mare de tot din punctul meu de vedere (in comparatie cu un Competitor de la Lamiglas de 2 1/2 oz si Millenium Heavy Duty de la Dragon pana in 60 de grame)... dar putin cam grea, nu deranjat de grea dar o simti in mana ...

nu stiu ce altceva sa mai zic ... in dril nu stiu cum e ca nu am solicitat-o inca ...
:lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Mar 2011, 13:36

si pe post de ps.

ca sa o echilibrezi cat de cat OK o sa ai nevoie de o mulineta destul de mare ... eu din lipsa de altceva am incaltat-o in cele 3 dati cu un Exceller de 3000 si nu se prea potrivea ... acum e pe drum un Advantage de 3500 cu care sper sa fie mai OK ...

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 11 Mar 2011, 13:41

ok.nu vb de jig aici, o vreau numai de woblere.
modelul de pana la 1 3/4 e aproape la jumate din greutatea celei pe care o ai tu....astept targul si ma decid dupa.multumesc mult inca odata!!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Mar 2011, 17:52

christianpindichi scrie:ok.nu vb de jig aici, o vreau numai de woblere.
modelul de pana la 1 3/4 e aproape la jumate din greutatea celei pe care o ai tu....astept targul si ma decid dupa.multumesc mult inca odata!!
cu placere ...

daca nu dai cu artificiale atat de grele evident ca ti-ar fi mai OK lanseta de care ziceai tu ... e mult mai usoara si se va simti la mana ...

eu l-am luat pe al meu cu gandul la somn sau eventual la avat daca dau cu oscilante foarte grele sau pilkere ...

Scrie răspuns