ca si actiune as da-o inspre fast dar poate mai degraba spre moderate fast ... merge OK cu voblere sau chiar si oscilante insa nu as prea recomanda-o la jiguri mai ales ca nu mi se pare a fi prea senzitiva (prin comparatie cu un Competitor de casting ce arunca pana in 2 1/2 Oz ce am mai folosit-o din cand in cand la heavy jiging si mi se pare OK) ...
in lansare se comporta foarte OK ... adica simti ca se incarca bine de pe la vreo 20 de grame si maxim ce am incercat a fost vreo 50 si ceva de grame (nu aveam nimic mai greu la mine), greutate cu care nu s-a chinui catusi de putin si am senzatia ca pot sa dau si cu suta de grame ...
la recuperare mi se pare iarasi ca se comporta foarte bine ... are suficienta rezerva de putere si nu pare deloc obosita cu un crank de 14cm (Perch de la Salmo) modelul SR ... cu un Predatek Super SDR de exemplu oboseste putin dar nimic deosebit ... voblerul ala are o barbeta dubla ca si latime decat corpul sau si lungime egala scufundandu-se pana pe la 8 metrii care in combinatie cu curentul pe care pescuiam nici nu se putea altfel ...
in mare, lanseta imi place mult de tot pentru voblere grele ... nu o recomand la jiguri si are o rezerva de putere mare de tot din punctul meu de vedere (in comparatie cu un Competitor de la Lamiglas de 2 1/2 oz si Millenium Heavy Duty de la Dragon pana in 60 de grame)... dar putin cam grea, nu deranjat de grea dar o simti in mana ...
nu stiu ce altceva sa mai zic ... in dril nu stiu cum e ca nu am solicitat-o inca ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...