Certified Pro Fiberglass Salmon & Steelhead

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 12 Mar 2011, 02:29

Am observat in ultima vreme (de cca 8 luni) ca lumea se intereseaza si cauta acest gen de bete (Salmon &Steelhead) sa fi aparut pe la noi modelul asta de pesti??? :shock:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Mar 2011, 07:02

Pai nici bass n-o aparut( inca )pe la noi ,da multi dau cu lansete concepute pt pestele asta.Io unu n-am nici o retinere sa dau cu "tournament bass"la salau,merge ...ceva de vis.. :wink:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 14 Mar 2011, 11:15

vipificator III scrie:Am observat in ultima vreme (de cca 8 luni) ca lumea se intereseaza si cauta acest gen de bete (Salmon &Steelhead) sa fi aparut pe la noi modelul asta de pesti??? :shock:
esti sigur ca de cca 8 luni? :)

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 14 Mar 2011, 11:33

vipificator III scrie:Am observat in ultima vreme (de cca 8 luni) ca lumea se intereseaza si cauta acest gen de bete (Salmon &Steelhead) sa fi aparut pe la noi modelul asta de pesti??? :shock:
nu au aparut pe la noi la fel cum nu avem nici walleye sau bass si muskie si lista poate continua ... atat ca se potrivesc bine cu anumite specii si stiluri de pescuit de la noi ...

imi poti spune o lanseta mai potrivita pentru curenti mari care sa aibe suficienta rezerva de putere sa nu se inconvoaie ca un covrig cu un minnow de 9 cm, sa poti sa tragi si de un peste si care sa poata lansa greutati de la 7 grame in sus ... merci ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 14 Mar 2011, 12:38

Tatonari au fost si pe la 10 luni, dar nu s-au concretizat,ca ulterior sa revina in forta la 8 luni..
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Scrie răspuns