cele mai senzitive lansete ,de fabrica sau custom
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: cele mai senzitive lansete ,de fabrica sau custom
Cat are pe vraf cts? Am inteles ca sunt destul de grosute pt 14 gr...In rest si eu am auzit numai lucruri bune, insa nu am vazut sau pus mana pe asa ceva...
Cred ca e varf de 5, posibil sa ma insel si sa fie totusi 5.5. Rodbuilderul avea deja blankul trimis spre el inainte sa realizeze comanda pentru inele, asa ca nu am acordat atentie foarte mare acestui aspect. Oricum a iesit o lanseta de sub 100g de care se poate trage cu incredere.
Intr-adevar nu este foarte fin pe prima portiune a varfului, se incarca optim de la 5g + guma.
Intr-adevar nu este foarte fin pe prima portiune a varfului, se incarca optim de la 5g + guma.
Scuze, nu am precizat corect: ce grosime are varful blancului?
Pai la varful blankului ma refeream, nu la diametrul pastilei inelului.
Marimea 5 a varfului reprezinta din cate stiu 5/64 dintr-un inch (2.54 cm), adica aprox. 2mm.
Marimea 5.5 ar insemna 5.5/64*2.54cm, adica aprox. 2.2 mm.
Pentru diametrul pastilei inelului valorile exprimate sunt direct in mm din cate stiu.
Doar inelul de varf are 2 dimesiuni, una a pastilei, cealalta a tubului care vine peste varful blankului. (in cazul meu pastila e de 4.5mm, dar tubul probabil sa fie marimea 5 sau 5.5, adica 2mm sau 2.2mm).
Marimea 5 a varfului reprezinta din cate stiu 5/64 dintr-un inch (2.54 cm), adica aprox. 2mm.
Marimea 5.5 ar insemna 5.5/64*2.54cm, adica aprox. 2.2 mm.
Pentru diametrul pastilei inelului valorile exprimate sunt direct in mm din cate stiu.
Doar inelul de varf are 2 dimesiuni, una a pastilei, cealalta a tubului care vine peste varful blankului. (in cazul meu pastila e de 4.5mm, dar tubul probabil sa fie marimea 5 sau 5.5, adica 2mm sau 2.2mm).
Am inteles, credeam ca te referi la diametrul inelului de varf. Am citit in X. Mersi.
Totusi pt un 3,5-14 gr, personal, mi se pare cam gros 2 mm.
Totusi pt un 3,5-14 gr, personal, mi se pare cam gros 2 mm.
poi ce senzitivitate vrei daca se discuta bete din 2 bucati?dalezian scrie:Oameni buni, este atat de greu sa respectam topicul asta? Aici vorbim despre senzitivitate si ....atat. Nu care se rupe daca sta la soare si care tine sa scoti buturuga din Dunare. Pentru lansetele care ti-au trecut prin mana, fa un top al senzitivitatii.

Lume rea, maica.pikeman scrie:poi ce senzitivitate vrei daca se discuta bete din 2 bucati?dalezian scrie:Oameni buni, este atat de greu sa respectam topicul asta? Aici vorbim despre senzitivitate si ....atat. Nu care se rupe daca sta la soare si care tine sa scoti buturuga din Dunare. Pentru lansetele care ti-au trecut prin mana, fa un top al senzitivitatii.
Sa pescuiesti cu telescopica China cu mono elastic de 0,18 si sa prinzi salau..sa vezi senzitivitate.... Valeu
Prima lanseta de 100 de lei pe care vei pune mana o sa zici "laser, frate!"
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- semlecangheorghe
- veteran

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Ma bate gandul sa-mi fac un bat custom,ma gandesc la un blank NRX,un blank ce duce cel putin 1 1/2 oz,de 8,6..fast,il doresc pt jig-uri...ce recomandari aveti ?
Idee e ca sunt deschis si altor recomandari,totul este sa iese premium,super-senzitiv si tot ce trebuie...fara retineri la buget .