cele mai senzitive lansete ,de fabrica sau custom
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: cele mai senzitive lansete ,de fabrica sau custom
albert,eu stiu cu ce pescuiesc.cine foloseste TR 76 Super Shore cu altfel de mufare(decat spigot)sa prezinte poze.repet-n-am vazut alt tip de mufare pe nicio lanseta din gama amintita construita in tara
- stefanflorin
- veteran
eu zic ca e mufare inversa aia. daca talonul nu are incorporat in el o bucata de carbon, nu e spigot:P ca ex. berkley pulse are spigot.
Urasc atarnatorii!
Este put over. In poza, mufa(tata) primului segment. Si specificatiile din catalogul Matagi.

Put over: segmentul de varf, vine mufat direct peste varful segmentului de baza.
Mufare spigot: In interiorul segmentului de baza este lipit un conector/spigot (mai subtire decat diametrul blankului in acel punct) peste care vine contectat segmentul de varf

Put over: segmentul de varf, vine mufat direct peste varful segmentului de baza.
Mufare spigot: In interiorul segmentului de baza este lipit un conector/spigot (mai subtire decat diametrul blankului in acel punct) peste care vine contectat segmentul de varf
Alta mufa S.Sh. de pe segmentul de baza. In stanga este zona mufabila, peste care se conecteaza varful. Este continuarea blankului propriuzis, slefuit la diametrul necesar mufarii,de aici diferenta dintre cele doua suprafete.

Adrian, nu vreau sa intru in polemici cu tine! Nu am de ce! Dar esti intr-o grava eroare! Si nu o spun doar eu!
Dupa cum se vede din screen shot-ul catalogului Matagi postat de ULK, mufarea la Super Shore este put over!
Dupa cum se vede din screen shot-ul catalogului Matagi postat de ULK, mufarea la Super Shore este put over!
ce parere aveti de airrus micropuls X , cu privire la senzitivitate ?