cele mai senzitive lansete ,de fabrica sau custom

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
D2O
utilizator constant
utilizator constant

Re: cele mai senzitive lansete ,de fabrica sau custom

Mesaj de D2O » 26 Ian 2016, 16:18

eu sunt multumit de evergreen kaleido the alleyoop ,nu prea inteleg ce cauta steaua lui david pe cotor :shock: da lanseta e buna.

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 26 Ian 2016, 18:49

ovidiu scrie:http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... =0#p613328

Modelul de mai sus...
Am apucat să-l si testez, cu 4 salai
sa inteleg ca ai renuntat la gramaje de 70-90 gr sau i-ai facut upgrade la bat :)

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 27 Ian 2016, 22:47

Nu, nu am renunțat la jiguri grele.. Merg cu 2-3lansete, pe puteri diferite. Phenix ul asta este pt fineturi : 10-20g ;)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 27 Ian 2016, 23:40

ovidiu scrie:noroc ca mi-am luat un Phenix de vreo 2 saptamani..ca altfel vad numai nume SF, care nu sunt in debaraua mea :D
oricum nu le ai , nu stiu de ce te agiti :lol: :P

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 28 Ian 2016, 10:26

mariuse,n-o fi avand betele amintite insa ovidiu prinde salau... :D

gigi . 19
junior
junior

Mesaj de gigi . 19 » 28 Ian 2016, 11:04

adrian99 scrie:mariuse,n-o fi avand betele amintite insa ovidiu prinde salau... :D
are balta peste ...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 28 Ian 2016, 14:44

Adrian99 ...asta a fost prea fina (ironia ) :lol: Mazi zicea ca nu le are cu pescuitul Ovidiu nu ca nu are bete(le) ! :lol: Zic si eu ... :mrgreen: Oricum toti stim ca Ovidiu nu prinde salai ! :wink: :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 28 Ian 2016, 20:09

lasa zamfi ca nu se supara marius pe mine.... :lol:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 29 Ian 2016, 09:37

Asta cu betele senzitive, imi aminteste de o zi de vara fara un tac...
Doi in barca, agatasem jiguri, voblere...etc Si intr-un golfulet un localnic, modelul regular; bicicleta rosie, lanseta ceva telescopic, mono de 0.30 si un grub alb, recuperat incet, inceeet, printre ape, sa nu-l agate. Omul avea 3 salai in juvelnic de sarma, si mai prinde unul de fata cu noi... Noi ne uitam anesteziati...plm japonezarii, shaduri de firma cu bioatractant, cu origine controlata... Pfff :D

N-em asezat 50m mai in amonte, i-am cerut voie sa ne uitam/invatam , l-am cinstit cu niste gume si am prins si noi un avat..ca salau in ziua aia canci :)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 29 Ian 2016, 23:29

Gogol scrie: Era mai demult un topic identic, unde pe primele locuri era kistler, toata lumea ţipa kistler.
Parere personala, sunt niste bombete grele sau poate prost echilibrate ca blank sau lanseta construita, subdimensionate grosolan asupra puterii. Scrie 14 gr max dar duce 21 de n-are aer. Mai scria lumea si de avid.. ma rog..intre timp a mai evoluat pescarul.. :elkgrin:
Fiecare cu gusturile lui, eu m-am ferit de "grisinele de sticla" gen K2 si mai sunt si altele. Insa pot spune ca un Kistler Lta e o lanseta foarte senzitiva, foarte usoara as spune, consider un avantaj faptul ca duce greutati mai mari, mai grav e atunci cand scrie 21gr si e la limita cu 14. Am avut acum multi ani un Lta iar la vremea aia pescuiam rar cu gume. Am vandut batul si am regretat pasul facut pentru ca era batul ideal pentru mine. Am pescuit cu mai multe bete in decursul timpului si am constatat ca trebuie sa cumpar un alt Kistler Lta, anul asta am reusit sa intru in posesia unuia. In rest iti dau dreptate, nu doar senzitivitatea conteaza. Cat despre Avid, eu zic ca nu are ce cauta pe primele locuri intr-un top al senzitivitatii.

Scrie răspuns