Cele mai bune shaduri pt salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Cele mai bune shaduri pt salau
Salut,care ar fi shaduri mai potrivite pt salau pe lac cu apa f adanca si limpede?
- johnnybravo
- Moderator
- johnnybravo
- Moderator
- Bogdan_Alex
- veteran
uneori nu forma sau detaliul fac diferentza, ci cum misca in apa, flexibilitatea materialului.
efectul pe care-l dau in evolutie.
efectul pe care-l dau in evolutie.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Bogdan_Alex@:
pai ce au ciungile din topor?
se prinde bine cam cu orice.
nu odata am intalnit situatii ca eu sa prind la ceva dracii maronii de 8-10cm si alt pescar la cativa m de mine sa-l "indoaie" la chestii verzi galbene, mici 3-5cm.
cat timp prinzi sunt bune toate, sau alea in care ai incredere.
cu increderea e cel mai greu. Daca ai convingerea ca storm sunt bune si prind, si tu ai prins cu ele, pescuieste cu alea, dar intr-o zi vei vedea ca un prieten prinde la altceva si tu vei pescui mai cu neincredere.
Daca depasesti asta, vei fi pe calea desavarsirii!
(ce vorbe grele!
scuze!)
pai ce au ciungile din topor?
se prinde bine cam cu orice.
nu odata am intalnit situatii ca eu sa prind la ceva dracii maronii de 8-10cm si alt pescar la cativa m de mine sa-l "indoaie" la chestii verzi galbene, mici 3-5cm.
cat timp prinzi sunt bune toate, sau alea in care ai incredere.
cu increderea e cel mai greu. Daca ai convingerea ca storm sunt bune si prind, si tu ai prins cu ele, pescuieste cu alea, dar intr-o zi vei vedea ca un prieten prinde la altceva si tu vei pescui mai cu neincredere.
Daca depasesti asta, vei fi pe calea desavarsirii!
(ce vorbe grele!

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
strict despre stormuri, nu sunt versatile. de exemplu, vreau sa dau cu un twister mare - 10 cm - pe apa de 2 metri si curent slab; as da cu storm dar alea 24 de grame sunt un impediment serios
cand crezi ca poti sa pescuiesti cu ele pe curent si apa adanca, observi ca au portanta foarte mare si le plimbi aiurea la 2 metri de fund. samd.
ele in sine sunt niste naluci excelente, e bine sa ai cateva in trusa, dar nu m'am intalnit cu 10 situatii pe an in care pot sa dau cu storm la salau si sa prind.
despre cele mici nu stiu nimic.

cand crezi ca poti sa pescuiesti cu ele pe curent si apa adanca, observi ca au portanta foarte mare si le plimbi aiurea la 2 metri de fund. samd.
ele in sine sunt niste naluci excelente, e bine sa ai cateva in trusa, dar nu m'am intalnit cu 10 situatii pe an in care pot sa dau cu storm la salau si sa prind.
despre cele mici nu stiu nimic.