Cele mai bune shaduri pt salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Cu toate taxele adaugate si tot iasa bine la pret...BygDaddy scrie:,mie personal astea si mister twister trialive sassy shads mi se par cele mai tari shaduri de la noi,pe locul 3 intra relaxul(totul facut pe balta in urma capturilor)

http://www.ebay.co.uk/itm/Lot-50-Bags-M ... _834wt_932
-
- utilizator nou
Re: Cele mai bune shaduri pt salau
Am intrat aici sa "izolez" cateva gume din marea de jelibon de pe piata si cred ca am intrat mai adanc in ceata. Am facut si o rima
Sunt cam novice in ceea ce priveste jiguitul, am mai dat de vreo 2-3 ori cu niste shaduri ratacite prin trusa.
Dar acum intreb si eu: ce s-ar potrivi pe un Mures destul de limpede cum e in toamna asta, la o balastiera, la salau

Sunt cam novice in ceea ce priveste jiguitul, am mai dat de vreo 2-3 ori cu niste shaduri ratacite prin trusa.
Dar acum intreb si eu: ce s-ar potrivi pe un Mures destul de limpede cum e in toamna asta, la o balastiera, la salau

am luat eu saptamina asta de 10 cm verde fuo ,le-am incercat o singura data, neconcludent,parca dadea mai bine in ripper
- George1985
- veteran
In ultima perioada rezultate la salau am avut la Cabelas de 4 inci si la shad Profi-Blinker de 10 cm
merg f bine domnu ... insista pe ele ca-s ce trebuie ... merg f bine culorile naturale, mai bine decat alea puternice ... incearca-l si pe ala mic, mai ales pe lacurile de acumularegrama v scrie:am luat eu saptamina asta de 10 cm verde fuo ,le-am incercat o singura data, neconcludent,parca dadea mai bine in ripper
unul dintre numerosii salai prinsi pe ohio in ultima vreme

Frumos , vidra ce mai face , a mai dat binete ?
la cati japcari, parasutisti si plasari bantuie pe locul ala, vidra aia cred ca-i jupuita de mult