Cele mai bune lansete de spinning

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 08 Noi 2006, 14:58

Stefan Tudose scrie:De pe mal de ce nu-ti iei un telescop de 4-5 m. Faci lanseuri de sub mana si poti conduce salaul mai bine, sa nu ti se bage in stuf una-doua.

mdea...este o idee darrrrr....proasta :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 08 Noi 2006, 20:24

nu cred ca exista telescop de 4-5 cu o actiune ceva mai zdravana ca sa intepi salaul(in cazul in care dai cu jiguri ceva mai sanatoase), si daca exista in pozitie orizontala o sa stea ca o fleashca :lol: :lol: :lol:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 09 Noi 2006, 16:49

vijelie scrie:salut,ce pret au si cine le produce ca sunt interesat si eu de una de 3m pt salau de la mal. :twisted:
Nu stiu cine le produce ... (chinezii ?) iar pretul era pe la 140 lei noi ... cred ca e cam moale pentru jiguri ...
S'altare și bunăstare !

vasivoicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vasivoicu » 09 Noi 2006, 17:24

Ionut the carp scrie:nu cred ca exista telescop de 4-5 cu o actiune ceva mai zdravana ca sa intepi salaul(in cazul in care dai cu jiguri ceva mai sanatoase), si daca exista in pozitie orizontala o sa stea ca o fleashca :lol: :lol: :lol:
atunci singura solutie e un batz de crap de 3.90 din doua buc, unul fast, il spargi pe salau :twisted:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 09 Noi 2006, 18:37

de pe mal, cu bete de surfcasting de 3-3,6m as da la salau, si merg si f bine la somn

bos_28
utilizator nou
utilizator nou

Despre lansete, uite eu am cumparat un Shimano Chalanger

Mesaj de bos_28 » 05 Dec 2006, 20:58

Si sunt f multumit de ea. La 2.10 face treaba buna la salau cu jiguri usoare, zilele trecute am incercat-o si ce pot sa spun conteaza mult si firul. Si nu va luati dupa marca si d-astea ca m-am lamurit. Am cumparat amnesia de 15 ron rola 0.18 si e de-a dreptul de rahat, am dat si cu un fir DAM, 0.12 mm de 2.5 RON rola ce-i drept de 100 m nu 150, dar nu scapa nimic. Si rigid si f bun la comportare. Amandoua au defectu ca nu sunt fluo si deci fara ochelari esti pa. Dar si aici stau bine. Asa ca oameni buni nu credeti ce va spun magazinele ca ne mint testati, testati, testati. Lanseta o recomand cu caldura spinningarior cu exp fiind fragila ca si constructie. Varful este extrem de subtire si rigid.

zurghel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de zurghel » 08 Feb 2007, 00:14

mah fratilor tot citesc si eu discutiile aste de pe forum da ce sa zic va tot sfaditi ca ce bete mah io am luat avat 3.5kg juma de pe somes la bat de 190 de mii lei vechi si clean la greu fara bete de calitate bat de 2,70 si nu mi se rup inele si nare nici pe ... in ce am bagat banii sunt voblere si rotative si un fir bun bineneteles

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 08 Feb 2007, 07:59

zurghel scrie:mah fratilor tot citesc si eu discutiile aste de pe forum da ce sa zic va tot sfaditi ca ce bete mah io am luat avat 3.5kg juma de pe somes la bat de 190 de mii lei vechi si clean la greu fara bete de calitate bat de 2,70 si nu mi se rup inele si nare nici pe ... in ce am bagat banii sunt voblere si rotative si un fir bun bineneteles
Cu alun nu ai incercat?

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 08 Feb 2007, 08:53

Ionut the carp scrie:nu cred ca exista telescop de 4-5 cu o actiune ceva mai zdravana ca sa intepi salaul(in cazul in care dai cu jiguri ceva mai sanatoase), si daca exista in pozitie orizontala o sa stea ca o fleashca :lol: :lol: :lol:
Ionut ,

Gresesti ,sunt destule bete telescopice bune.Ca exemplu eu am printre alte bete telescopice ,un TRABUCCO NEXIA STRATOCAST 480(de 4,8m.),carbon high module tri-band sistem POWER 80 ,C.W.(greutatea de aruncare) 20-80g. cu care am pescuit chiar ieri drop shot cu un plumb de 2oz.(56,6g.).

Din pacate white bass-ul nu era prezent,dar am prins destui pesti la jig cu acest bat cu alte ocazii.

Iar de intepat intepi bine cu el ,cum intep bine si cu "nuiaua" mea TITANIUM de 3,5m.(facuta pe blank fly W5) cu care ieri am prins primul meu peste pe anul 2007 .
Si pestele era un buffalo carp de 7kg.,78cm.lungime agatat intamplator de aripioara dorsala ,cu un jig GAMAKATSU 1/32oz.(0,9g.) ,leader fluorocarbon SEAGUAR de 4lb. si normal cu FIRELINE 4lb.(1,8kg.).

Nu te lua dupa tot ce scrie in carti ca nu toate sunt asa in realitate,cu timpul probabil iti vei da seama ca am dreptate.

Jean Scurtu

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 08 Feb 2007, 09:38

fishi scrie:
zurghel scrie:mah fratilor tot citesc si eu discutiile aste de pe forum da ce sa zic va tot sfaditi ca ce bete mah io am luat avat 3.5kg juma de pe somes la bat de 190 de mii lei vechi si clean la greu fara bete de calitate bat de 2,70 si nu mi se rup inele si nare nici pe ... in ce am bagat banii sunt voblere si rotative si un fir bun bineneteles
Cu alun nu ai incercat?
:lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns