Stefan Tudose scrie:De pe mal de ce nu-ti iei un telescop de 4-5 m. Faci lanseuri de sub mana si poti conduce salaul mai bine, sa nu ti se bage in stuf una-doua.
mdea...este o idee darrrrr....proasta

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
atunci singura solutie e un batz de crap de 3.90 din doua buc, unul fast, il spargi pe salauIonut the carp scrie:nu cred ca exista telescop de 4-5 cu o actiune ceva mai zdravana ca sa intepi salaul(in cazul in care dai cu jiguri ceva mai sanatoase), si daca exista in pozitie orizontala o sa stea ca o fleashca![]()
![]()
Cu alun nu ai incercat?zurghel scrie:mah fratilor tot citesc si eu discutiile aste de pe forum da ce sa zic va tot sfaditi ca ce bete mah io am luat avat 3.5kg juma de pe somes la bat de 190 de mii lei vechi si clean la greu fara bete de calitate bat de 2,70 si nu mi se rup inele si nare nici pe ... in ce am bagat banii sunt voblere si rotative si un fir bun bineneteles
Ionut ,Ionut the carp scrie:nu cred ca exista telescop de 4-5 cu o actiune ceva mai zdravana ca sa intepi salaul(in cazul in care dai cu jiguri ceva mai sanatoase), si daca exista in pozitie orizontala o sa stea ca o fleashca![]()
![]()
fishi scrie:Cu alun nu ai incercat?zurghel scrie:mah fratilor tot citesc si eu discutiile aste de pe forum da ce sa zic va tot sfaditi ca ce bete mah io am luat avat 3.5kg juma de pe somes la bat de 190 de mii lei vechi si clean la greu fara bete de calitate bat de 2,70 si nu mi se rup inele si nare nici pe ... in ce am bagat banii sunt voblere si rotative si un fir bun bineneteles