Ceas CASIO ptr. pescuit.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ceas CASIO ptr. pescuit.
As vrea sa cumpar un ceas CASIO, unul dintre modelele ptr. pescuit, mai mult pentru gadget-ul cu solunarul.
Intrebarea mea este daca gadget-ul acela cu mai multi pesti are vreo acoperire in realitate.
Daca aveti asemenea ceas sau daca ati auzit ceva in legatura cu ele dati-mi si mie un semn.
Mai exista unele care indica si temperatura. Poate stiti ceva de modele acestea.
Intrebarea mea este daca gadget-ul acela cu mai multi pesti are vreo acoperire in realitate.
Daca aveti asemenea ceas sau daca ati auzit ceva in legatura cu ele dati-mi si mie un semn.
Mai exista unele care indica si temperatura. Poate stiti ceva de modele acestea.
am eu un G-shock frumosel, are si fazele lunii, chestie care ma lasa rece... nici nu cred ca l-am setat... findca nu cred in astea...
or fi nu or fi true , habar nu am.
daca ma duc sambata la pescuit, tre' sa traga sambata, daca ma duc duminica, trebuie tot duminica
altfel, ceasul foarte bun... apa, noroaie...jeg , nu are nici pe naiba...
or fi nu or fi true , habar nu am.
daca ma duc sambata la pescuit, tre' sa traga sambata, daca ma duc duminica, trebuie tot duminica

altfel, ceasul foarte bun... apa, noroaie...jeg , nu are nici pe naiba...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- semlecangheorghe
- veteran
Suma ingredientelor pentru o partida de succes este atit de mare si depinde de atitea variabile ,incit, nu cred ca s-a inventat mecanismul care sa le cuantifice pe toate,si sa-ti dea o prognoza cit de cit exacta.Mai ales daca tinem cont de unele aspecte din Romania,cum ar fi:cosasii,electricienii,si oamenii paianjen.Daca nimeresti o partida de spinning in urma unora ca astia nu te mai salveaza nici cea mai favorabila solunara,nici cea mai buna temperatura,ph, sau mai stiu eu ce....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Re: Ceas CASIO ptr. pescuit.
liviu68 scrie:As vrea sa cumpar un ceas CASIO, unul dintre modelele ptr. pescuit, mai mult pentru gadget-ul cu solunarul.
Am auzit si eu asta cu ceasul. Dar trebuie sa fie destul de mare ca sa vada si pestii ora si solunarul...iar o bota buna gasesti tu.

"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
OK, am inteles. De altfel nici nu ma asteptam prea mult de la solunar, dar putea sa fie un imbold.
Cu toate acestea, am vazut multe alte "chestii" interesante la unele modele de CASIO precum temperatura, presiune, busola, tot felul de lumini. Unul dintre ele chiar se lauda ca poate estima o evolutie a presiunii.
Chiar niciuna dintre functiile acestea nu poate fi interesanta la pescuit, fiindca, altfel, daca iau in consideratie numai ceasul nu sunt sigur ca as opta pentru Casio.
Cu toate acestea, am vazut multe alte "chestii" interesante la unele modele de CASIO precum temperatura, presiune, busola, tot felul de lumini. Unul dintre ele chiar se lauda ca poate estima o evolutie a presiunii.
Chiar niciuna dintre functiile acestea nu poate fi interesanta la pescuit, fiindca, altfel, daca iau in consideratie numai ceasul nu sunt sigur ca as opta pentru Casio.