cu busola si presiune si altitudine si temperatura si... etcliviu68 scrie:2 mil in sus, in functie de cat de de dotat.
cred ca trebuie sa mai pui binisor la pret...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
cu busola si presiune si altitudine si temperatura si... etcliviu68 scrie:2 mil in sus, in functie de cat de de dotat.
Am eu un pro trek, si dupa parerea mea e cea mai buna investitie daca vrei un ceas pt. activitati outdoor.... termometru, altimetru, barometru, busola, si toate astea chiar functioneaza...liviu68 scrie:Cu toate acestea, am vazut multe alte "chestii" interesante la unele modele de CASIO precum temperatura, presiune, busola, tot felul de lumini. Unul dintre ele chiar se lauda ca poate estima o evolutie a presiunii. .
Am un Casio fishing gear- varianta cu termometru. Am mai multe ceasuri bune (vreo 4) pe asta il port cel mai mult.liviu68 scrie:As vrea sa cumpar un ceas CASIO, unul dintre modelele ptr. pescuit, mai mult pentru gadget-ul cu solunarul.
Intrebarea mea este daca gadget-ul acela cu mai multi pesti are vreo acoperire in realitate.
Daca aveti asemenea ceas sau daca ati auzit ceva in legatura cu ele dati-mi si mie un semn.
Mai exista unele care indica si temperatura. Poate stiti ceva de modele acestea.