Cea mai buna lanseta de clean
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Cea mai buna lanseta de clean
Am pus mana pe un Maver Stralis Light Plus Spigot de 2,4, 5-12 g si chiar mi-a placut. Este si o idee mai fast din cate imi amintesc. Poate pare prea ieftin
, dar daca ai ocazia sa il incerci, vezi daca te multumeste. Nu stiu cum arunca naluci sub 3 g, dar daca ai si ULX-ul...

Mersi ULK. Nu am confundat actiunea cu puterea. ULX-ul de 2.4 chiar mi se pare mai mult moderata decat fast si la 9 g e un ml. arunca bine si cu 12g. Blancul se incarca progresiv.
Eu ce vroiam e o recomandare de lanseta mai high tech si mai nervoasa. gen sakura. Nu e ca nu sunt multumit de ULX. Dar mai vreau si o altfel de lanseta. Asa de fitza.
Eu ce vroiam e o recomandare de lanseta mai high tech si mai nervoasa. gen sakura. Nu e ca nu sunt multumit de ULX. Dar mai vreau si o altfel de lanseta. Asa de fitza.

there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
Nu stiu din ce zona a tarii esti, dar prin martie incep targurile de pescuit & vanatoare. Daca ai ocazia sa ajungi, sigur o sa gasesti ce ti se potriveste. 

Oricum mai aveam nevoie de o lanseta ca la o iesire i-am dat si la tatal meu sa lanseze de 2 ori si dupa ce a luat un clean de 400g a fost virusat complet. Acum de fiecare data cand ma suna ma intreaba daca am mai luat scule si cand se deschide la pastrav si dinastea. Boala grea pescuitul domle.
La inceputul lui mai o sa fie targ F&H aici. Dar pana atunci culeg info.
Nu stiu cum este ULX dar se spune ca St. Croix-urile sunt mai tari de la mama lor decat ce scrie pe ele. Pune mana pe un Premier UL sau un Avid.
am eu ceva pt tine , asa mai nervos un avid 6'9" ML pana in 14 g 

Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
haha, nicic chiar asa grecu. totusi ceva mai L
grecu..duce 14 grame Avidul ala?
cred ca pana la urma shinjin L de la sakura ar fi aleasa inimii mele.