discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
ULK
- veteran

Daca am indus in eroare pe cineva , imi cer scuze...detaliile se discuta cu vanzatorul in caz ca e cineva interesat.
Oirucm , eu zic ca e un bat bun, ..imi vine sa il cred pe Andronic pe cuvant..nu stiu dece

-
Musti
- veteran

M-am tot intrebat daca am ceva de spus in discutia asta si inca nu-s sigur pe mine...
Daca e sa-mi dau cu parerea despre ce lanseta sa-si ia Spring, mi-e limpede ca nu am ce-i spune. Inca... Fast - mai fast - parabolic - rigid - moale - light - ultralight... Greu... Pana nu ma lamuresc ce-si doreste el de fapt sunt inca in ceata...
Daca e sa raspund strict subiectiv la titlul topicului, apai cea mai buna lanseta de clean a tuturor timpurilor, pe care am declarat-o ca atare si fara echivoc, mi-a murit anul trecut (am ucis-o pe uscat cu mana mea). Si de atunci inca nu-mi revin... N-am reusit s-o inlocuiesc pe de-a-ntregul... Bai mare...
Asa ca n-am mai nimic de zis... Sa-mi spuneti si mie daca ajungeti la vreo concluzie...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
-
lucalucian
- senior

si care-i aia? Curiozitatea asta...
eu am o baracuda de 65 de lei si chiar sunt multumit de ea. E fleasca pe varf... si un fel de semiparabolica asa ca actiune.

-
Musti
- veteran

lucalucian scrie:si care-i aia? Curiozitatea asta...

...
A fost un All Star Titanium Inshore Fast Action, ML, 6'9" 1/16-1oz, 8-15lb. Oricum era o raritate la care nu vad cum mai ajung. Poate o pleasca pe E-bay...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
-
pescarudeclean
- utilizator constant

vorbiti de lanseta pt. clean de parca ati vorbi de voblere. te duci in magazin si in functie de banii pe care ii ai iti iei una care te atrage. ce e asa complicat. sau daca va plictisiti puteti comenta in continuare.
-
Spring
- veteran

tovarasi, sunt sigur ca orice lanseta UL/L/ML in jur de 100 e oiro ar fi ok.
Acum eu vreau una asa mai de fitza pentru ca o sa ma limitez doar la genul asta de pesti si nu mai bag bani in scule de shalau si stiuca si restul. Dar nu vreau sa cand in snobism sa imi iau de exemplu un steez sa dau cu el la clean.
Si ma gandeam ca sunt oameni care au, s-au sunt pescari experimentati si au pus ochii pe una in pretul asta de pana in 200$.

there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
-
ULK
- veteran

La 200$ esti inca departe de lanseta de fita... ieftinache rau

...dupa 3 luni de la achizitie o sa vrei de 400$ si tot asa
Nu stiu daca ai fost atent ce a zis Musti, pana in ce gramaj era batul lui de clean si de suflet..
Tot raman de parere ca ar trebui sa urci putin spre L macar

-
Spring
- veteran

Ai dreptate ULK.
dar totusi la 200 de marakas un bat de clean mi se pare destul de fitza pentru un amator ca mine.

-
mynu_cs
- veteran

-
Pai atunci dece vrei sa iti iei asa scump.. ia ceva mai ieftin si cand apreciezi cu adevarat valoarea si potentialul batului ia ceva mai scump

"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
-
Spring
- veteran

Din acelas motiv din care mi-as lua un BMV in loc de sandero si din acelas motiv din care iubesc doar femei foarte frumoase.