ce parere aveti despre aceasta lanseta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

17 tsa
veteran
veteran

ce parere aveti despre aceasta lanseta

Mesaj de 17 tsa » 12 Mar 2012, 10:32

vreu sa achizitionez aceasta lanseta pt pecuitul la clean pe apa curgatoare RAPTURE GREEN CREEK 190 cm. 2gr.-8gr poate sa ma ajute cineva cu informati despre aceasta lanseta?ms.

TheFly
veteran
veteran

Re: ce parere aveti despre aceasta lanseta

Mesaj de TheFly » 14 Mar 2012, 21:24

din ce am citit despre ea, are actiune parabolica, ceea ce e ok si exact ce trebuie (in opinia mea) pentru pescuit cu naluci reactive (rotative, voblere). Lungimea e ok in general pentru rau (acum depinde si de cat de mare e raul in zona in care pescuiesti si pesajul in general). Nu sunt prea incantat cu blancul de carbon, probabil ca nu e chiar foarte usoara pentru clasa UL, dar per ansablu cred ca o poti incerca. Mai este aspectul pret care cred ca e unul ok la detaliile tehnice pe care le are, insa poti sa mai consideri 1-2 variante alternative in aceasi bani aproximativ.

17 tsa
veteran
veteran

Mesaj de 17 tsa » 23 Mar 2012, 00:19

TheFly scrie:din ce am citit despre ea, are actiune parabolica, ceea ce e ok si exact ce trebuie (in opinia mea) pentru pescuit cu naluci reactive (rotative, voblere). Lungimea e ok in general pentru rau (acum depinde si de cat de mare e raul in zona in care pescuiesti si pesajul in general). Nu sunt prea incantat cu blancul de carbon, probabil ca nu e chiar foarte usoara pentru clasa UL, dar per ansablu cred ca o poti incerca. Mai este aspectul pret care cred ca e unul ok la detaliile tehnice pe care le are, insa poti sa mai consideri 1-2 variante alternative in aceasi bani aproximativ.
Cam tarziu am vazut mesajul,am cumparat lanseta mai sus mentionata,nu ma prea pricep[anul acesta incep pescuitul la spining]am luat lanseta exclusiv pt clean,ce variante as mai fi avut,macar asa ca sa-mi pot face o idee,cu ce mulineta as putea echilibra lanseta cat de cat?m-am gandit la modelul acesta Mitchell Advanced Mag-Pro 1000.ms.

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 23 Mar 2012, 03:55

there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!

17 tsa
veteran
veteran

Mesaj de 17 tsa » 23 Mar 2012, 09:37

ma gandeam la ceva raport calitale performanta,daiwele sunt ok dar cele care sar de cel potin 100 euro,Mitchell Advanced Mag-Pro 1000 l-au redus la jumate ca a iesit modelul nou,l-am gasit la 50euro,nu stiu daca gasesc la banii astia ceva sa bata mitchellul.ms.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 23 Mar 2012, 10:26

17 tsa scrie: ma gandeam la ceva raport calitale performanta,daiwele sunt ok dar cele care sar de cel potin 100 euro,Mitchell Advanced Mag-Pro 1000 l-au redus la jumate ca a iesit modelul nou,l-am gasit la 50euro,nu stiu daca gasesc la banii astia ceva sa bata mitchellul.ms.
La banii aia gasesti Cabelas Tournament ZX, si ca si calitate e peste Mitchell... :wink:

17 tsa
veteran
veteran

Mesaj de 17 tsa » 23 Mar 2012, 11:25

sorinB scrie:
17 tsa scrie: ma gandeam la ceva raport calitale performanta,daiwele sunt ok dar cele care sar de cel potin 100 euro,Mitchell Advanced Mag-Pro 1000 l-au redus la jumate ca a iesit modelul nou,l-am gasit la 50euro,nu stiu daca gasesc la banii astia ceva sa bata mitchellul.ms.
La banii aia gasesti Cabelas Tournament ZX, si ca si calitate e peste Mitchell... :wink:
vreau sa aiba mulineta sub 200 g,oricum am comandat-o de pe amazon.de luni o primesc inca nu stiu ce am cumparat.ms :respekt:

jackspinner
veteran
veteran

Mesaj de jackspinner » 23 Mar 2012, 20:05

sorinB scrie:
MULT DE TOT .

florin s
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de florin s » 24 Mar 2012, 17:15

jackspinner scrie:
sorinB scrie:
MULT DE TOT .
Eu nu cred ca ZX-ul este chiar asa de mult peste Mitchell Advanced Mag-Pro 1000. Mitchell-ul este exact aceeasi mulineta ca si Pflueger Supreme si parca ca si Shakespeare Supreme XT.
http://www.am-angelsport-onlineshop.de/ ... 836_x2.htm
http://www.ebay.com/itm/Pflueger-Suprem ... %26ps%3D54
http://shakespeare.catpf.com/catalogue/ ... ,5294.html
Pentru o mulineta ul eu zic ca Mitchell-lul este net superioara ZX-ului, fiind si mai usoara deoarece are un corp din Mg. si este si mult mai fluida si silentioasa.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 24 Mar 2012, 19:36

Toate parerile au venit prea tirziu... :shock:
Comenzile plecasera deja... :mrgreen:
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Scrie răspuns