ce parere aveti despre aceasta lanseta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

TheFly
veteran
veteran

Re: ce parere aveti despre aceasta lanseta

Mesaj de TheFly » 27 Mar 2012, 19:51

mmm... nu stiu ce sa zic, te-ai cam aruncat la bani si la lanseta si la mulineta mai ales ca inteleg ca abia anul asta debutezi la clean. Pe de alta parte, te inteleg, ca si eu pana nu mi-am adus o lanseta din SUA nu m-am lasat, dupa aia mi-am luat Cormoran ULX :) si tot asa. O sa vezi ca nu te opresti aici, buget sa fie :).

Ca varianta de mulineta, ai fi avut un Abu Garcia UL 100 parca ii zice (nu stiu daca se mai gaseste). E ceva la 175-180 gr. Eu o am de 3 ani. E adevarat ca pescuiesc doar 3 luni cu ea pe an si nu in fiecare zi, insa e o mulineta buna pentru clean.

Si acum, vorbind serios, cam orice chinazarie care nu e din plastic merge la cleanul din Romania :). Ca vrem o mulineta mai usoara si care se invarte mai bine, asta e alta discutie. Eu de exemplu imi dau seama ca cel mai mare pericol e sa am buget sa imi iau un Luvias in momentul asta :). Desi evident ca toate Okumele de 15 care le am scot orice clean din apa fara sa am emotii (in weekend am scos un salau de 3,5 - 4 kg de nici nu a facut figuri) e clar ca jumatate din pescarii de pe garla se descurajeaza si pleaca acasa :) cand scoti la vedere un ULX cu un Luvias atasat. Sunt la urma urmei si niste jucarii de oameni mari si cu siguranta ca pentru cei din categoria "profi" diferenta se simte in contextul unei competitii.

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 30 Mar 2012, 18:56

cam asa e cu opritul.
eu anul trecut m-am apucat de clean cu un ulx si acum....astept un custom nfc care s-ar imperechea frumos cu o fuego :elkgrin:
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!

17 tsa
veteran
veteran

Mesaj de 17 tsa » 31 Mar 2012, 21:16

TheFly scrie:mmm... nu stiu ce sa zic, te-ai cam aruncat la bani si la lanseta si la mulineta mai ales ca inteleg ca abia anul asta debutezi la clean. Pe de alta parte, te inteleg, ca si eu pana nu mi-am adus o lanseta din SUA nu m-am lasat, dupa aia mi-am luat Cormoran ULX :) si tot asa. O sa vezi ca nu te opresti aici, buget sa fie :).

Ca varianta de mulineta, ai fi avut un Abu Garcia UL 100 parca ii zice (nu stiu daca se mai gaseste). E ceva la 175-180 gr. Eu o am de 3 ani. E adevarat ca pescuiesc doar 3 luni cu ea pe an si nu in fiecare zi, insa e o mulineta buna pentru clean.

Si acum, vorbind serios, cam orice chinazarie care nu e din plastic merge la cleanul din Romania :). Ca vrem o mulineta mai usoara si care se invarte mai bine, asta e alta discutie. Eu de exemplu imi dau seama ca cel mai mare pericol e sa am buget sa imi iau un Luvias in momentul asta :). Desi evident ca toate Okumele de 15 care le am scot orice clean din apa fara sa am emotii (in weekend am scos un salau de 3,5 - 4 kg de nici nu a facut figuri) e clar ca jumatate din pescarii de pe garla se descurajeaza si pleaca acasa :) cand scoti la vedere un ULX cu un Luvias atasat. Sunt la urma urmei si niste jucarii de oameni mari si cu siguranta ca pentru cei din categoria "profi" diferenta se simte in contextul unei competitii.
La ULX m-am gandit si eu,dar m-i saparut un pic cam rapida pt clean,in legatura cu lanseta care am achizitionato imi place este ok,mulineta mitchell mag-pro 1000,este super silentioasa 192g 10 rul capsulati,nu intra apa in ea,inca nu am iesit la pescuit cu noile achizitii,lanseta se echilibreaza bime cu mulineta,total mulineta +lanseta 100 euro,la banii astia nu cred ca puteam lua ceva mai bun.ms.

DM
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DM » 12 Apr 2012, 11:32

Salut,
Cum este cu RAPTURE GREEN CREEK, ai pescuit cu ea ?
Cat de parabolica este ?

Scrie răspuns