ce parere aveti de firele de la BERKLEY.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- tiberiu
- utilizator nou
ce parere aveti de firele de la BERKLEY.
salutare. ce ziceti de firu TRILENE SENSATION de la berklei, mi la indicat un prieten cai bun (cel mai bun la pescuitu spiningului). am cautat si in italia si nu am gasit. salutare 

salutare. fir intins.
E bun vanish transitionul! Eu ti-as recomanda P-Line, k are elasticitatea putin mai redusa si nu sta ff prost cu memoria
. P-Lineul nu e de la berkley, da daca te uiti pe cabelas gasesti.
Au am mai avut SensiThin de la berkley, da de atunci n-am mai vrut sa am asa ceva, k se strica repede la soare, rezista ff putin in timp. Dupa una doua partide(maxim 2 partide) tre sa arunci cam 20m de fir. Cel putin mie asa mi s-a intamplat. Sunt care au fo ff multumiti de el.

Au am mai avut SensiThin de la berkley, da de atunci n-am mai vrut sa am asa ceva, k se strica repede la soare, rezista ff putin in timp. Dupa una doua partide(maxim 2 partide) tre sa arunci cam 20m de fir. Cel putin mie asa mi s-a intamplat. Sunt care au fo ff multumiti de el.
- Wavedancer
- veteran
Draga SF-ule, Trilene TS nu se mai fabrica! Am mai scris intr-un topic p-aici, cei de la Berkley au combinat TS-ul si SensiThin-ul in Sensation, incercind sa obtina un fir cu calitatile celor doua. Cit de bine au reusit e alta poveste, depinde de gusturile fiecaruia.
In alta ordine de idei, cei de la Cabelas au inceput sa re-comercializeze celebrul Tectan de la DAM , intr-o versiune imbunatatita. Dupa umila-mi parere este un fir net superior monofilamentelor de la Berkley (imi aduc si acum aminte cum trageam barca cu un Tectan de 0,25 agatat intr-un ciot).
In alta ordine de idei, cei de la Cabelas au inceput sa re-comercializeze celebrul Tectan de la DAM , intr-o versiune imbunatatita. Dupa umila-mi parere este un fir net superior monofilamentelor de la Berkley (imi aduc si acum aminte cum trageam barca cu un Tectan de 0,25 agatat intr-un ciot).
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
- Wavedancer
- veteran
[quote="Wavedancer"]Draga SF-ule, Trilene TS nu se mai fabrica![/quote]
Maverick-ule , vrei sa bagi boala in mine , m-am atasat mult de firul asta . Musai sa trec zilele astea pe la pravalie .
Am o sursa de unde pot lua Tectan , original evident , problema ii ca nu stiu de cind ii facut si ma intreb daca o fi sau nu expirat ( am vazut niste discutii pe undeva ) , desi cred ca o sa-l cumpar , asa , de dragul vremurilor apuse .
Fir Intins!!!
Maverick-ule , vrei sa bagi boala in mine , m-am atasat mult de firul asta . Musai sa trec zilele astea pe la pravalie .
Am o sursa de unde pot lua Tectan , original evident , problema ii ca nu stiu de cind ii facut si ma intreb daca o fi sau nu expirat ( am vazut niste discutii pe undeva ) , desi cred ca o sa-l cumpar , asa , de dragul vremurilor apuse .
Fir Intins!!!
Bine ai revenit Wave
Ai fost in croaziera pe undeva,de n-ai mai dat pe aici?Ce mai e nou,cu pescuitul cum stai?

Michael va recomanda Regulamentul forumului