ce nod folositi la textil pt leader?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Da , cu mult mai multe spire , insa daca dai cu FC gros se desface , nu in toate cazurile , insa cu unu sticlos ( bun la abraziune ) nu prea tine . Pune un 30 de lb si vezi ce obtii cu Mahin , scapa , nu 100% , da scapa , si oricum mono stranguleaza textilu , tine mai putin decat bimini .
Am dat vreo 10-12 partide , recomandat din partea unor jiggeri , insa cand m-am prins ca aia foloseau ca leader Gorilla Tubertini si alte chestii care nu au de-a face cu abraziunea si care is molicioase rau am nteles de ce la mine mai scapa , care adunat la strangulare m-o facut sa renunt rapid la Mahin .
Am dat vreo 10-12 partide , recomandat din partea unor jiggeri , insa cand m-am prins ca aia foloseau ca leader Gorilla Tubertini si alte chestii care nu au de-a face cu abraziunea si care is molicioase rau am nteles de ce la mine mai scapa , care adunat la strangulare m-o facut sa renunt rapid la Mahin .
SF ,
cred totusi ca nu faceai Mahinu bine
daca pui suficiente spire nu se desface niciodata
dau cu leader de FC , bine nu de diametrele la cre dai tu desi asta in cazu de fata nu are importanta , si nu se desface
cred totusi ca nu faceai Mahinu bine
daca pui suficiente spire nu se desface niciodata
dau cu leader de FC , bine nu de diametrele la cre dai tu desi asta in cazu de fata nu are importanta , si nu se desface
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
Am vazut un filmulet cu mahinul, la sfarsit se arde cu bricheta capatul firului gros ca sa faca o mica umflatura, iar textilul se mai inoada de cateva ori... mi se pare ca astea-s smecheriile ca sa nu se desfaca.
L-am facut asa si a tinut...bine de tot, mai bine ca altele.
FG knot ala mi se pare totusi mai bun, dar n-am apucat sa testez
L-am facut asa si a tinut...bine de tot, mai bine ca altele.
FG knot ala mi se pare totusi mai bun, dar n-am apucat sa testez
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
n-am facut FG da Mahinu n-o avut nici o problema si prin dispunerea nodului aluneca usor prin inele
acu facand referire nitel la topicu de la cafenea , iadu poa sa fie si asta .........sa faci tot timpul noduri care in final se desfac
acu facand referire nitel la topicu de la cafenea , iadu poa sa fie si asta .........sa faci tot timpul noduri care in final se desfac

pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
SF, e clar, daca numai tie ti se desface mahinu esti un pacatos, Dumnezeu te tot avertizeaza dar tu nu intelegi si in loc sa te caiesti tu umbli cu noduri pagane

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13

clar , e un semn
ia caieste-te halieutic , posteste si tu nitel numa cu noduri Uni to Uni vreo 2 saptamani , intelege odata ca trebe sa te inchini fara sa intelegi ce placere reprezinta asta pt demiurg , si apoi adaugi tamaie dupa gust

Reciti repede 10 psalmi cu ochii in tavan si o moaca pioasa , scuipi in san si pe urmatoru Mahin si sa vezi ca o sa tina .....
tztztztzt.....nik nu stiti.....
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
mci de info, sf ...
mie nu mi s-a desfacut absolut niciodata, dar nu-mi iesea perfect de fiecare data cand il faceam .. trebuia sa-l strang cu foarte mare atentie ...
si din 5 noduri, fara probleme 1 il ratam, si trebuia sa-l refac ...
si mai e o chestie ... la mine intotdeauana linia principala (firul subtire) era mono ... fara exceptie ...
inaintasul era fie mono mai gros, fie textil ...
si ma raliez cu bro' sorinache la faza cu inelele .. cred ca mahinu asta e cel mai bun la trecut prin inele ...
in fine, la matale, sf, e complexa problema, ca tu te bati cu alte natii de pesti, si in alte conditii , si probabil ca tie chiar iti trebuie ala mai sfortzos nod posibil care se poate scoate din 2 fire date, si nu sa treaca bine prin inele sau alte goange
mie nu mi s-a desfacut absolut niciodata, dar nu-mi iesea perfect de fiecare data cand il faceam .. trebuia sa-l strang cu foarte mare atentie ...
si din 5 noduri, fara probleme 1 il ratam, si trebuia sa-l refac ...
si mai e o chestie ... la mine intotdeauana linia principala (firul subtire) era mono ... fara exceptie ...
inaintasul era fie mono mai gros, fie textil ...
si ma raliez cu bro' sorinache la faza cu inelele .. cred ca mahinu asta e cel mai bun la trecut prin inele ...
in fine, la matale, sf, e complexa problema, ca tu te bati cu alte natii de pesti, si in alte conditii , si probabil ca tie chiar iti trebuie ala mai sfortzos nod posibil care se poate scoate din 2 fire date, si nu sa treaca bine prin inele sau alte goange