ce ne mai cumparam

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
bradypus
veteran
veteran

Re: ce ne mai cumparam

Mesaj de bradypus » 25 Mai 2012, 20:24

Imagine

luat doo ... de 13 si 15 cm

cam scumpe... , 15 euro bucata... aproape cit o lanseta de la benzinarie...

se lanseaza bine dar ca sa innoate potrivit tre olea viteza in ele si atunci nu mai pupi o prezentare la 0,3 m la peste 20 m distanta si in plus is f sensibile la vegetatie si gunoaie

orice alt bobler innoata chit ca culege o alga... , eee , astea canci ! cum sa lipit ceva cit de minuscul de el pola !

bune cind dai de pe mal la apa mica dupa cumetre care tocmai au depus...

cam scumpe pt ce stiu... , nu recomand investitia !

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Mai 2012, 01:10

Eu a-si lua barbeta jos si poate ca ar iesi un stickbait mortal. :)

scumpi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de scumpi » 26 Mai 2012, 16:11

Mulinete: Shimano Rarenium CI4 4000 FA + PowerPro Super8 Slick 0,19----Pentru Delta

Imagine

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Mai 2012, 11:29

bradypus scrie:Imagine

luat doo ... de 13 si 15 cm

cam scumpe... , 15 euro bucata... aproape cit o lanseta de la benzinarie...

se lanseaza bine dar ca sa innoate potrivit tre olea viteza in ele si atunci nu mai pupi o prezentare la 0,3 m la peste 20 m distanta si in plus is f sensibile la vegetatie si gunoaie

orice alt bobler innoata chit ca culege o alga... , eee , astea canci ! cum sa lipit ceva cit de minuscul de el pola !

bune cind dai de pe mal la apa mica dupa cumetre care tocmai au depus...

cam scumpe pt ce stiu... , nu recomand investitia !

Nu scoti rollingu din ele cu textil si struna la viteza mica :wink: , mai ales daca dai la stiuca , is pentru seabass si alte specii facute , toti au innebunit cu slimurile insa japonezii is prea in fata in momentu asta , pur si simplu au copiat si Rapala , inca odata :wink:
Ii ieftin , Shorelineru de la Daiwa se vinde la peste 25 de euro bucata :wink:
Baga mono si struna subtire , sau mono cu FC ,poti scoate efect pe recuperare mai lenta .

Storm au scos Seabass Thunder Minnow , mai ieftin si lucreaza la viteze mai reduse !

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 28 Mai 2012, 19:42

mono ? ce-i ala ? cu taxtil Tuff de 0,40 36 kgf si shufa la pixuri ! :D

mnah ! cu mono si struna fina din Franta si ala e rezultatul si parerea mea despre astea 2 ce le am io

aaa ca iexista boblere mai scumpe... , asa e ! exista ! cine stie ? poate alea si merita... , dar io ma refeream strict la astea... , adica ...pt ce stiu sa faca... mie mi se par scumpe !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Mai 2012, 08:09

:lol:
de bradypus » Lun Mai 28, 2012 7:42 pm

mono ? ce-i ala ? cu taxtil Tuff de 0,40 36 kgf si shufa la pixuri !

mnah ! cu mono si struna fina din Franta si ala e rezultatul si parerea mea despre astea 2 ce le am io

aaa ca iexista boblere mai scumpe... , asa e ! exista ! cine stie ? poate alea si merita... , dar io ma refeream strict la astea... , adica ...pt ce stiu sa faca... mie mi se par scumpe !mono ? ce-i ala ? cu taxtil Tuff de 0,40 36 kgf si shufa la pixuri ! :D

aaa ca iexista boblere mai scumpe... , asa e ! exista ! cine stie ? poate alea si merita... , dar io ma refeream strict la astea... , adica ...pt ce stiu sa faca... mie mi se par scumpe !
Io iti dzic,ca da la buchse ti sa trage...
Iesti sigur ca n-ai pus o bucsha si un rulment?? :headbash:
Poa' ar trebii sa iti faca aia de stiu mai ghini,'aaarticol',despre cum sa schimbi rulmentii..
Oricum ,pentru nepriceputi ca tini,ie mai faciil,cu spinningu...cu ala se descurca oricini...Shii ,ca orice incepatooor,sa simte nesigur dac'nu simte vibratia nalucii,in bat.. :lol: :lol:
'Telegi tu??
Ce-ai dzis??Am dat lovituraaa....bobler ca la jiapoiezi,la sub douaj...ieurooo???
iupiiii,asta-i mai chilipir decit lanseta din benzinariii,hat pi iel.. :roll: :D
Vezi mah,amicul S.F.,o dzis diemuuult ca stick-urile alea is de kokoaa,da o dzis-o taman cind maria ta ierai plecat sorcova cu renii...vezi,ce insamna sa lipsesti da p-aciliea-sa...

No ,ce dzici ,vriei articool cu stick-uri,si cum sa folosiesc??? :D :D :D :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 29 Mai 2012, 10:59

semlecangheorghe scrie::lol:
de bradypus » Lun Mai 28, 2012 7:42 pm

mono ? ce-i ala ? cu taxtil Tuff de 0,40 36 kgf si shufa la pixuri !

aaa ca iexista boblere mai scumpe... , asa e ! exista ! cine stie ? poate alea si merita... , dar io ma refeream strict la astea... , adica ...pt ce stiu sa faca... mie mi se par scumpe !mono ? ce-i ala ? cu taxtil Tuff de 0,40 36 kgf si shufa la pixuri ! :D

Io iti dzic,ca da la buchse ti sa trage...
Iesti sigur ca n-ai pus o bucsha si un rulment?? :headbash:
Poa' ar trebii sa iti faca aia de stiu mai ghini,'aaarticol',despre cum sa schimbi rulmentii..
Oricum ,pentru nepriceputi ca tini,ie mai faciil,cu spinningu...cu ala se descurca oricini...Shii ,ca orice incepatooor,sa simte nesigur dac'nu simte vibratia nalucii,in bat.. :lol: :lol:
'Telegi tu??
Ce-ai dzis??Am dat lovituraaa....bobler ca la jiapoiezi,la sub douaj...ieurooo???
iupiiii,asta-i mai chilipir decit lanseta din benzinariii,hat pi iel.. :roll: :D
Vezi mah,amicul S.F.,o dzis diemuuult ca stick-urile alea is de kokoaa,da o dzis-o taman cind maria ta ierai plecat sorcova cu renii...vezi,ce insamna sa lipsesti da p-aciliea-sa...

No ,ce dzici ,vriei articool cu stick-uri,si cum sa folosiesc??? :D :D :D :D
:D

woa?! :D daaa... ce ... spiritual iesti nene ? am chiulit de la lectii mportante... , asai ? :D :D :D :D

io zic c-am fo destul de clar... dar nah... se putea altfel ? prezumti si speculatii la greu ! :D

n-am timp de tine ca ma cheama niste curcubei... , nah duminica unu , luni altu... , azi 4 buc la kg... , dupa masa cre ca merg cu ala mic sa prinda si el... :D , platica la peste kg sare pe mal... , zau n-am timp de tine ! :D

spor !

storm
veteran
veteran

Mesaj de storm » 30 Mai 2012, 09:47

Cele mai mici oscilante care le-am gasit , 2.2cm ( mi s-a pus pata sa iau clean la ele....):

http://imageshack.us/photo/my-images/85 ... ie226.jpg/

si nu m-am putut abtine sa mai iau inca 2 maimutze,tot pt clean

http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... ie225.jpg/

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 02 Iun 2012, 14:00

Din colectia primavara-vara.......
Imagine
Until next time....Tight Lines!

Scrie răspuns