Re: ce ne mai cumparam
de bradypus » Lun Mai 28, 2012 7:42 pm
mono ? ce-i ala ? cu taxtil Tuff de 0,40 36 kgf si shufa la pixuri !
mnah ! cu mono si struna fina din Franta si ala e rezultatul si parerea mea despre astea 2 ce le am io
aaa ca iexista boblere mai scumpe... , asa e ! exista ! cine stie ? poate alea si merita... , dar io ma refeream strict la astea... , adica ...pt ce stiu sa faca... mie mi se par scumpe !mono ? ce-i ala ? cu taxtil Tuff de 0,40 36 kgf si shufa la pixuri !
mnah ! cu mono si struna fina din Franta si ala e rezultatul si parerea mea despre astea 2 ce le am io
aaa ca iexista boblere mai scumpe... , asa e ! exista ! cine stie ? poate alea si merita... , dar io ma refeream strict la astea... , adica ...pt ce stiu sa faca... mie mi se par scumpe !
Io iti dzic,ca da la buchse ti sa trage...
Iesti sigur ca n-ai pus o bucsha si un rulment??
Poa' ar trebii sa iti faca aia de stiu mai ghini,'aaarticol',despre cum sa schimbi rulmentii..
Oricum ,pentru nepriceputi ca tini,ie mai faciil,cu spinningu...cu ala se descurca oricini...Shii ,ca orice incepatooor,sa simte nesigur dac'nu simte vibratia nalucii,in bat..
'Telegi tu??
Ce-ai dzis??Am dat lovituraaa....bobler ca la jiapoiezi,la sub douaj...ieurooo???
iupiiii,asta-i mai chilipir decit lanseta din benzinariii,hat pi iel..
Vezi mah,amicul S.F.,o dzis diemuuult ca stick-urile alea is de kokoaa,da o dzis-o taman cind maria ta ierai plecat sorcova cu renii...vezi,ce insamna sa lipsesti da p-aciliea-sa...
No ,ce dzici ,vriei articool cu stick-uri,si cum sa folosiesc???

Si-Gi Lures wobblers&more..
.