tu... , tu m-ai pus pe mine in situatia ca nu-mi pot demonstra afirmatia ?
sau tu insisti sa-ti demonstrez ceva de la sine de inteles ?
cum e ?
nu ti se pare caci : cu cit insisti mai mult pe chestia precum ca nu crezi... ca tre sa-ti demonstrez... ca daca tot se invirte axu in rulment si ala sta pe loc... e indiferent daca acolo e rulment sau lagar... pari din ce in ce mai dishtept ?
ca aici se rezuma amuzamentul tau... sint io las... sau tu prea destept...
nah... oi fi io las... ?
eu disculpat ? unde ? cu ce ?
sincer nu simt nevoia...,
m-ai intrebat cum merg rulmenti... ,
si ti-am raspuns sincer... , ca : cu toate ca am fo la cheste .. inca/sau... ca nush cum sa ma iexprim ca sa´ntelegi... nici pina acum nu am apucat sa dau cu ea...
asta ce insemna ? ca am scule care au fo mai potrivite pt locurile unde am fo... ,deci nu pot zice cum merg...
atita tot !
dar de aici si pina la faza ca de cind nu am mai fo pe aici am fo tot la pescuit... e cale lunga...
as zice... geruliana concluzia ta...
inteleg si io ca citesti printre rinduri...
si´ti faci si notitze...
numa ca tu de´o buca de timp citesti doar printre rindurile notitelor tale compuse din cititul printre rindurile celor scrise de mine...
si uite asa te scapi pe topoganu spiralei gindurilor tale cu , care : " ma pui pe mine in incurcatura... "
sau nah.. sa folosesc iexpresia ta... fiind on topic ... ma pui in dificultatea demonstrarii celor afirmate...
nu ma mira... , te-ai molipsit de la idolul tau.., deci oricum intelegi ce vrei... , apoi postezi aici si p´orma e luat de " fapt " si consumat ca argument de vreun " razvan "
cit despre impacare... , poi sory... , nu mi-am dat seama ca sintem certati... d´apoi ca tu vrei sa ne´mpacam...
tu asta vrei ? sa ne´mpacam ?
poi nu citesti printre rinduri ?
noi ne tot impacam...
de numa...