cat a fost obiectu si de unde l-ai luat?
ce ne mai cumparam
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
de aici: http://www.kellykettle.com/
Asta al meu e cel mediu 'scout'. L-am luat fara accesorii si a fost 220 de lei (cardul meu e in lei) cu tot cu transport.
Am platit lunea trecuta. Marti l-au trimis din Irlanda, a ajuns ieri ... "scrisoare voluminoasa" la mesageria postei romane - probabil pentru ca greutatea coletului a fost foarte mica.
Asta al meu e cel mediu 'scout'. L-am luat fara accesorii si a fost 220 de lei (cardul meu e in lei) cu tot cu transport.
Am platit lunea trecuta. Marti l-au trimis din Irlanda, a ajuns ieri ... "scrisoare voluminoasa" la mesageria postei romane - probabil pentru ca greutatea coletului a fost foarte mica.
- theoneghost
- utilizator constant
penn
imi poti spune te rog ce model e penn'u?crysst scrie:am echipat lanseta daiwa interline cumparata acum 3 saptamani, cu o mulineta Penn + fir PP de 150lb
in plus un vinchi electric pentru ancora : http://www.basspro.com/Bass-Pro-Shops-F ... escription
iti zic sincer ca nu stiu, am intrat in magazinul local de pescuit si am luat un plic cu agrafele care mi s-au parut cele mai rezistente....si pot sa iti zic ca sunt rezistente....mi-a rupt fir de 100lb fara ca macar sa se strambe, maine daca nu uit intru in magazin si iti zic ce scrie pe plic.anem scrie:crysst ... ce agrafa e aia? ... de la ce firma mai exact ...
multam
merci amandoura de raspuns ... intrebam din curiozitate ca se pare ca din ce in ce mai multe firme produc agrafe de tipul asta ... eu am de la tubertini si de la owner, cu un plus pentru tubertini, atat ca rezistenta cat sa ca pret ... (owner costa de vreo 4 ori mai mult)
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
dak aveam banu ti-o suflamUngureanu Ovidiu scrie:Este pe drum urmatorul item:
Daiwa Millionaire CV-Z 105L Left Handle
Ma chinui de mult timp sa gasesc acest model, mai ales nou, si intr-un final am reusit sa-l achizitionez![]()
Acuma sper sa-mi fie pe plac![]()

Sper sa te descurci cu ea