ce ne mai cumparam
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: ce ne mai cumparam
Suli, da, Savagear sunt. Azi i-am dat la apa, sa vad cum evolueaza. Montat pe un stand-up de 5 grame, sunt fenomenali. Cand recuperezi, se ridica cativa cm de pe fundul apei, iar clestii, antenele si piciorusele vibreaza toate, la caderea pe substrat se aseaza in pozitie defensiva, cu clestii in sus. M-au impresionat prin evolutia lor. Abea astept sa se dezghete baltile.
Prima oara am pescuit cu asa ceva intr-o toamna pe Olt, acum 6-7 ani. Desi am incercat din curiozitate initial, mi-au salvat o partida care altfel ar fi fost ratata. Anul trecut au facut facut carare prin bibanii argeseni, avand cateva partide cu atac la fiecare lanseu. Asa ca, niciodata nu plec pe balta fara macar un plic de raci la mine.
-
- veteran
Costin, ai incercat cu ei si pe Bascov-Budeasa? Eu si acolo vreau sa ii testez, dupa ce am gasit in burta unui salau de 2,8 kg un rac de vreo 15 cm si in burta mai multor stiuci de asemenea raci.
Nu am incercat, dar mi-ai dat o idee buna.. 

- hegedusalin
- veteran
Eu am raci de la Z-man foarte realisti. Sunt si flotanti deci in repaus se ridica incet cu clestii in sus. Din pacate nu am avut inca rezultate cu ei. Nu pot zice ca am insistat exagerat de mult dar nu i-am iertat la nici o partida. 

Incearca sa ai taresti pe substrat imitand un rac in retragere si din cand in cand dai o zvacnitura brusca din varful lansetei imitand o fuga a racului si o sa vezi rezultatulspiridusul scrie:Suli, da, Savagear sunt. Azi i-am dat la apa, sa vad cum evolueaza. Montat pe un stand-up de 5 grame, sunt fenomenali. Cand recuperezi, se ridica cativa cm de pe fundul apei, iar clestii, antenele si piciorusele vibreaza toate, la caderea pe substrat se aseaza in pozitie defensiva, cu clestii in sus. M-au impresionat prin evolutia lor. Abea astept sa se dezghete baltile.

Z-man sunt foarte buni dar depinde ce model ai,sunt raci pt.fliping(pescuit in vegetatie deasa)sunt raci care inoata bine recuperinnd fara oprire,sunt raci conceputi sa evolueze bine pe substrat totul e sa sti pe care sa-i folosesti,cand si unde,si cel mai important ca apa sa aiba raci si sa fie in perioada cand sunt activi raci.Degeaba pescuim cand raci sunt inactivi si sunt in gauri sau intre pietre.hegedusalin scrie:Eu am raci de la Z-man foarte realisti. Sunt si flotanti deci in repaus se ridica incet cu clestii in sus. Din pacate nu am avut inca rezultate cu ei. Nu pot zice ca am insistat exagerat de mult dar nu i-am iertat la nici o partida.
-
- veteran
- hegedusalin
- veteran
Foarte fain cel alb. 14 cm??
-
- veteran
13 cm. Nu este alb in totalitate, spatele este maroniu inchis. Cu taietura pe burta si pe spate pentru offset.