ce ne mai cumparam

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
adrian99
veteran
veteran

Re: ce ne mai cumparam

Mesaj de adrian99 » 15 Ian 2015, 21:27

in anumite zone da,pescuiesc un singur model de soft:cel care mi-a dat rezultate :wink:
nu merg in fiecare zi la pescuit ca sa pot doar sa probez anumite naluci urmand ca cele care mi-au dat rezultat sa le folosesc ulterior
se prea poate ca atunci sa nu mai dea rezultate

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 15 Ian 2015, 23:01

Ok, ca tu pescuiesti o singura naluca, treaba ta, dar nu am inteles deloc penultima ta replica. Nu ii vad logica deloc. Eu zic ca mi-am luat niste gume, iar tu zici ca ziceam ca am prins la altele.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 19 Ian 2015, 23:46

Nu am folosit pana acum asa ceva, dar am sentimentul ca anul acesta vor salva cateva partide. Evolueaza absolut fenomenal, misca din picioruse si antene, sta cu bratele in sus...abea astept sa ii dau la apa :)
Imagine

Imagine

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 24 Ian 2015, 20:31

spiridusul scrie:Nu am folosit pana acum asa ceva, dar am sentimentul ca anul acesta vor salva cateva partide. Evolueaza absolut fenomenal, misca din picioruse si antene, sta cu bratele in sus...abea astept sa ii dau la apa :)
Imagine

Imagine

Savage Gear?

sorin_nsk
veteran
veteran

Mesaj de sorin_nsk » 24 Ian 2015, 21:06

am luat si eu ceva asemanator din curiozitate, sunt curios ce rezultate vor fi...
Imagine

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Ian 2015, 21:24

(D) racii aia de la Savage cred ca sunt beton pe baltile unde sunt raci .Mai ales la primavara in jurul cuiburilor . Si eu ma tot gandesc sa ma spurc cu ei :lol:
Da' oare nu musca?! :headbash:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 25 Ian 2015, 13:24

Eu pescuiam mult la raci si aveam rezultate foarte bune la bass...banuiesc ca merg bine si la bibani,stiuca,salau sau somn,important este ca balta sau raul unde pescuim sa aiba raci si succesul e asigurat :wink:

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 25 Ian 2015, 13:27

sorin_nsk scrie:am luat si eu ceva asemanator din curiozitate, sunt curios ce rezultate vor fi...
Imagine
Sigur vei avea rezultate...am pescuit cu o imitatie de Megabass de care ai tu(facuti in China)si au dat rezultate...banuiesc ca originali sunt mult mai buni.

costin_s
veteran
veteran

Mesaj de costin_s » 25 Ian 2015, 14:04

Dati cu (D)racii baieti, ca nu are sa va para rau. Sfatul meu insa, este sa va tineti bine de bat... :respekt:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 25 Ian 2015, 14:50

Da, e normal ca atacul va fi mai violent decat pe nu's ce rama :lol: Salaul va vedea in el ,in primavara, nu o masa ci un potential atentator la generatiile din cuib! Si ,tinand cont de carapacea racului ,va da taticule in el nu se va juca! Ma gandesc ca e posibil sa se lase cu "ciocane" din vremurile de demult...O sa dau si eu cu ei in primavara ,pe o balta in care racul e la el acasa.Apoi vin cu impresii :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns