Yep, pana nu am bagat clasa 10, am avut probleme.dumi_id scrie:Tot ce poate poza si filma HD are nevoie de carduri clasa 10.
ce ne mai cumparam
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: ce ne mai cumparam
- Ionut Petrea
- veteran
Mersi mult, am sa dau o raita sa imi iau un card clasa 10, caci se pare ca problema era de la mine, iar eu, in necunostinta de cauza... 

Intotdeauna C&R
si vezi si cu ce redai filmele pe calculator VLC-ul nu prea suporta HD-urile (cel putin ce filmez eu cu GoPro-ul se tot intrerupe)
cand redau cu BSPlayer sau cel mai bine cu SplahPRO merge perfect
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
- Ionut Petrea
- veteran
Folosesc MPC(Media Player Classic) se descurca ok.Azi am luat alta "pocnitoare" si face la fel, insa numai pe 1080p, pe 720p nu mai are nicio problema.Sunt sigur ca e cardul de vina.Cumparam altul...si de o capacitate mai mare
Multumesc pentru sfaturi baieti

Intotdeauna C&R
- crapmaniacul
- veteran
De unde ti-ai cumparat camera ? Merci.Ionut Petrea scrie:Folosesc MPC(Media Player Classic) se descurca ok.Azi am luat alta "pocnitoare" si face la fel, insa numai pe 1080p, pe 720p nu mai are nicio problema.Sunt sigur ca e cardul de vina.Cumparam altul...si de o capacitate mai mare![]()
Merci!adiwolf scrie:si vezi si cu ce redai filmele pe calculator VLC-ul nu prea suporta HD-urile (cel putin ce filmez eu cu GoPro-ul se tot intrerupe)

tavistan scrie:Merci!adiwolf scrie:si vezi si cu ce redai filmele pe calculator VLC-ul nu prea suporta HD-urile (cel putin ce filmez eu cu GoPro-ul se tot intrerupe)

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
mi-am cumparat o manusa pentru filetat pesti,2 ,,carlige'' de tras firul cand se face nod pe montura si un cutit de filetat cu tot cu toc de piele

Catch & relax

Un blank si componente pentru un batz de stiuca.

2 voblere japoneze de pastrav "castigate" pe eBay.