ce ne mai cumparam
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- George1985
- veteran
- Ionut Petrea
- veteran
Re: ce ne mai cumparam
Si returu`s-a produs bini di tot...filma cu intreruperi si cu macroblocuri

Intotdeauna C&R
Ce inseamna macroblocuri?
Daca poti, ia-ti GoPro!

Daca poti, ia-ti GoPro!
- Ionut Petrea
- veteran
Nu pot.
De fapt nu sunt macroblocuri,ci mai mult intreruperi de imagine.Macroblocurile sunt alea care mai apar cateodata la tv de se pixeleaza dintr-odata toata imaginea.
De fapt nu sunt macroblocuri,ci mai mult intreruperi de imagine.Macroblocurile sunt alea care mai apar cateodata la tv de se pixeleaza dintr-odata toata imaginea.
Intotdeauna C&R
cat a costat "pocnitoarea" ?Ionut Petrea scrie:Nu pot.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
- Ionut Petrea
- veteran
Cat poa' sa coste o pocnitoare
.Am luat-o la oferta cu 200 de lei.
Dar am facut ceva sapaturi pe net si se pare ca eu sunt ghinionist.Nimeni nu a avut problema asta cu camera respectiva(eu oricum sunt ghinionist la electronice)

Dar am facut ceva sapaturi pe net si se pare ca eu sunt ghinionist.Nimeni nu a avut problema asta cu camera respectiva(eu oricum sunt ghinionist la electronice)

Intotdeauna C&R
Ai folosit cardul cu care a venit camera sau ai pus altul?
Daca ai pus alt card si nu suporta o viteza de scriere mare, obtii inregistrari cu intreruperi, camera nu are nimic.
Daca ai pus alt card si nu suporta o viteza de scriere mare, obtii inregistrari cu intreruperi, camera nu are nimic.
- Ionut Petrea
- veteran
Cardul, cel putin teoretic, e clasa 6 de viteza.Camera nu venise cu card.Ok, inteleg sa filmeze cu intreruperi, dar sa fractioneze filmele...nu-i prea ok.Oricum, cat am filmat cu ea mi-am dat seama ca e foarte ok modul cum filmeaza, clar, fara pic de blur.
Intotdeauna C&R
Tot ce poate poza si filma HD are nevoie de carduri clasa 10.