discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
dumi_id
- veteran

-
Mi-am luat 3 cutii Plano 4-24 si nici nu mi-au incaput toate gumele pentru stiuca

Ca sa le bag pe toate imi mai trebuie vreo 4-5
...si 2 cutii de Krimp-uri marime L, de la Korda, pentru strunele alea bune de fluorocarbon. Stiucile stiu de ce.....
Referitor la multifunctionale , am avut nevoie acum vreo luna de un sfic, am fost la Dedeman si surpriza, erau 2 categorii, una gen firma proprie, de buget, unde un sfic era intre 15 si 25 ron, in functie de marime. Urmatoarea categorie incepea de la 60 ron cel mai mic cleste. Bineinteles ca diferentele erau clare, nu am gasit nici un sfic ieftin la care sa calce lamele alea bine asa ca decizia a fost usor de ales, unul mai scump dar superior calitativ.
-
MuskMd
- veteran

buna asta ....ce zici , nu si-ar fi dorit mai bine o presa hidraulica, sau o ranga ?

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
cristi_vi
- utilizator constant

MuskMd scrie:
buna asta ....ce zici , nu si-ar fi dorit mai bine o presa hidraulica, sau o ranga ?

Da una de calitate.

-
crysst
- veteran

Eu am letherman charge tti....si contrar asteptarilor unora nu l-am cumparat ca era varf de gama de la letherman ci l-am cumparat ca e cel mai bun, personal nu am gasit un multitool mai bun....si nu l-am cumparat din prima (asa cum ar fi trebuit, asa cum m-a invatat experienta) ci am cumparat initial ceva no name, pana in 50 de ron...care bineinteles ca nu m-a multumit....si nici dupa asta nu m-am invatat minte si am luat un letherman scheletool (undeva la mijlocul gamei) si nici asta nu a fost suficient....deabia pe urma mi-a venit mintea la cap si am hotarat sa nu mai cheltui bani suplimentar pe lucruri de calitate indoielnica....caut varful si daca mi-l permit il iau.
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare
-
MuskMd
- veteran

corect domne, da' macar tu il folosesti .... la mine multi ...ala

sta aruncat undeva prin portbagaj

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
Adi G
- veteran

eu mi-am luat leathermanul dupa ce am vazut o emisiune la tv prin anul 2000....

era vorba de un nene pescar de prin alaska, care si-a prins mana intr-o plasa si risca sa fie tras in adancuri si evident, sa se inece. binentzeles ca a scos leathermanul, a deschis briceagul cu degetul mare de la mana libera si si-a taiat frumusel mana prinsa in plasa salvandu-se in felul asta.....
dupa ce am vazut asta am zis: gata! musai sa-mi iau si io unu.....
de fiecare data cand il scot din teaca sunt fericit ca l-am cumparat si sper sa nu trebuiasca vreodata sa-l folosesc ca nenea din alaska

dupa totzi anii astia in care l-am folosit foarte des si nu prea am avut grija de el, inca nu are nici cea mai mica urma de joc la cleste sau la vreo lama.... e aproape ca nou.
-
stefanflorin
- veteran

Adi G scrie:
dupa totzi anii astia in care l-am folosit foarte des si nu prea am avut grija de el, inca nu are nici cea mai mica urma de joc la cleste sau la vreo lama.... e aproape ca nou.
da mana mai e la locul ei?
@ cryss: ai mare grija la cuvinte! de la o discutie despre cat de tare e scula ta versus a unuia care desi o are mai mica se simte fericit cu ea, pana la a face pe cineva retard, e cale lunga. Mai multe nici nu are rost sa iti spun, probabil ti-ai dat si tu seama ca esti penibil.
Urasc atarnatorii!
-
crysst
- veteran

stefanflorin scrie:, probabil ti-ai dat si tu seama ca esti penibil.
Desi mi-am exprimat sincer speranta sa nu fii unul dintre retarzii de pe forumuri......incep sa cred ca voi fi dezamagit.
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare
-
stefanflorin
- veteran

daca ma jignesti si te iei de mama mea prin mesaje private CLAR esti un geniu!!!
spune drept...faci si sex cu patentu ala?

Urasc atarnatorii!