...sa-i "birjalesti" sanatos !Adi G scrie:...
uopt cai frumosh....
ce ne mai cumparam
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: ce ne mai cumparam
Shimano Rarenium 1000FA + Shimano Diaflash 228LS
Shimano TwinPower 1000FB + Shimano Speedmaster 180l
Shimano Biomaster 1000MgS e pe drum
Vrei sa faci teste si comparatii cu trei mulinete de 1000?Sergiu1 scrie:Shimano Rarenium 1000FA + Shimano Diaflash 228LS
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
Da...oarecum. In proportie de 90 % pescuiesc cu echipament Light si Ultra Light si am facut un upgrade dupa 2 ani. Totusi , incep sa cred ca nu am ajuns inca la statutul de "colectionar" .
Pe aceasta cale as dori sa ma si prezint. Ma numesc Alex, sunt din Bucuresti si am prins de ceva timp microbul pescuitului la rapitor, mai exact pastrav si biban. Sunt si pescar de crap, sport de care nu ma las, dar in paralel cand voi avea drum la munte voi incerca si pastravul (care desi e putin, sper sa mai gasesc si eu unu doi)
Si deoarece sunt incepator cand vine vorba de spinning mi-am cumparat si un echipament de incepator, UL format din mulineta Daiwa Crossfire A1500FD, lanseta Cormoran Red Master 1.80m 1-9gr, si fir Trabucco T-Force Trouter 0.16mm.

Zilele acestea for veni si cateva naluci, 7 rotative Mepps (Aglia) si Rublex marimi 00, 0 , 1, si doua voblere, un Strike Pro Pygmy (culoare Rainbow Trout) de 4 cm si 2,5gr si un Savage Gear Prey 34 (culoare Nichel) de 3,4cm si 1,7gr. Vor mai urma si alte voblere si rotative cat si plastice (Micro Sparkle Craw, Nymph si Honey Worm de la Berkley).
Stima!
Si deoarece sunt incepator cand vine vorba de spinning mi-am cumparat si un echipament de incepator, UL format din mulineta Daiwa Crossfire A1500FD, lanseta Cormoran Red Master 1.80m 1-9gr, si fir Trabucco T-Force Trouter 0.16mm.

Zilele acestea for veni si cateva naluci, 7 rotative Mepps (Aglia) si Rublex marimi 00, 0 , 1, si doua voblere, un Strike Pro Pygmy (culoare Rainbow Trout) de 4 cm si 2,5gr si un Savage Gear Prey 34 (culoare Nichel) de 3,4cm si 1,7gr. Vor mai urma si alte voblere si rotative cat si plastice (Micro Sparkle Craw, Nymph si Honey Worm de la Berkley).
Stima!
Salut, cum ti se pare lanseta? Ma intereseaza daca este cat de cat rapida ca as lua si eu una la fel pentru jiguri la biban
Salut,RAFYYY91 scrie:Salut, cum ti se pare lanseta? Ma intereseaza daca este cat de cat rapida ca as lua si eu una la fel pentru jiguri la biban
Dupa cum spuneam, nu am prea multa experienta (spre deloc) in pescuitul la rapitori fiind incepator si nu as putea sa imi dau prea bine cu parerea. Insa, daca ar fi sa fac o analogie cu lansetele de crap, as incadra aceasta lanseta la gama moderat rapida, poate mai mult spre moderat. Repet, este parerea unui incepator total in ale pescuitului la spinning.
Cu stima!