ce ne mai cumparam
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: ce ne mai cumparam
Deci sa inteleg totusi ca il pot folosi macar pentru somn, cu toate ca-s incepator in ale pescuitului ma pot folosi de el , nu?
atunci tot e bine , oricum o sa mai iau inca 2 role una de 10lb si una de15lb, sper ca alea sunt bune ptr stiuca si avat.Am facut un post si la Parere fir Textil, ca nu stiam unde sa cer si eu o parere.

-
- utilizator constant
Lamuriti-ma si pe mine, cum vine asta cu 30 lb la somn?
Pe alt forum e cineva care s-a laudat ca a dat afara somn de 50 kg cu textil de 6 lb si pe cel de 75 kg l-a adus la barca...
Pe alt forum e cineva care s-a laudat ca a dat afara somn de 50 kg cu textil de 6 lb si pe cel de 75 kg l-a adus la barca...

baga un link aici sa ne "luminam" si noi ... sau macar pe privatDoru Voican scrie:Lamuriti-ma si pe mine, cum vine asta cu 30 lb la somn?

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- utilizator constant
Am gresit, nu era de 6 lb era de 8 lb. Scuze...
Nu stiu sa bag link. Numele userului e masivu.
Nu stiu sa bag link. Numele userului e masivu.
Nu spun ca e imposibil dar e cam greu de digerat,poate pe balta\lac,da,e posibil,pe rau insa .......
- George1985
- veteran
-
- utilizator constant
Te salut 
Nu cred ca ai vreun fix, pur si simplu sunt niste voblere bestiale, cred ca unele dintre cele mai reusite ..... de unde scoti atatea voblere nu imi dau seama, dar sunt numai raritati
Iti doresc fire intinse cu noile achizitii

Nu cred ca ai vreun fix, pur si simplu sunt niste voblere bestiale, cred ca unele dintre cele mai reusite ..... de unde scoti atatea voblere nu imi dau seama, dar sunt numai raritati

Iti doresc fire intinse cu noile achizitii

O barca Suzumar de 2,85m,un Speed Master de 3m,200 de shaduri,300 de carlige pt jig si o matrita.
Sunline super PE pt piata japoneza,sincer l-am luat pt clean...
tzaranul tot tzaran...

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us