Ce fir preferati?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ce fir preferati?
Ce fir preferati pentru spinning dar mai ales ce culoare ?
- Dornea Ionut
- senior
Eu folosesc de ceva timp un Mustad Ayaka Match. Este dedicat pentru match, dar ma inteleg foarte bine cu el la spin. De regula pun 0,14, cel mult 0,16. Dau aproape exclusiv la clean cu voblere foarte mici, pana in 4cm, si nici nu prind exemplare foarte mari. Culoarea este un verde foarte inchis. Sunt foarte multumit de cum lucreaza!!!
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

- hunting_fish
- veteran
roz bombon cu picatele verzi-fluo
lasand gluma la o parte, eu prefer cele mai apropiate de culoarea apei - verde deschis. Pt pescuitul cu voblere deep runner, preferabil este firul de culoare rosie, deoarece culoarea rosie dispare prima din spectrul vizual. Si al omului, si al pestelui.
Tot preferabila este si culoarea fluorocarbonului... Care devine invizibila odata ce a aatins apa.

lasand gluma la o parte, eu prefer cele mai apropiate de culoarea apei - verde deschis. Pt pescuitul cu voblere deep runner, preferabil este firul de culoare rosie, deoarece culoarea rosie dispare prima din spectrul vizual. Si al omului, si al pestelui.
Tot preferabila este si culoarea fluorocarbonului... Care devine invizibila odata ce a aatins apa.

- Mugurstefan
- veteran
- hunting_fish
- veteran