Ce este adevarat din garantia pe viata a lansetelor

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

cristian.ene
veteran
veteran

Re: Ce este adevarat din garantia pe viata a lansetelor

Mesaj de cristian.ene » 27 Apr 2014, 21:45

Tavi,

nu te mai ascunde in spatele manerelor :D unde nu se ascunde mare branza si mai bine recunoaste cat de greu este sa intelegi ce inele si unde sa le pui ca sa scoti maxim dintr-un blank.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 28 Apr 2014, 00:29

1. Esti off-topic da' nu-i problema ca esti pe topicul tau... :mrgreen: :lol: :lol:
2. Da, chiar ai dreptate: chestia cu inelele este un subiect atat de dificil incat si in calitate de expert esti in pericol sa dai sfaturi gresite... :lol: :lol:

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 28 Apr 2014, 08:31

Tavi asta e riscul cand inlocuiesti gandirea ta cu a altora , ei partile bune dar si unele erori(de scriere nu de conceptie). E nasol cand vrei sa iti iasa totul bine din prima dupa ce altii fac experimente cativa ani.

Muieti sunt posamagii? era usor sa verifici un tabel Fuji sa vezi ce contine o configuratie standard KR macar atat.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 28 Apr 2014, 10:24

:lol: :lol: :lol: :lol:
Te incapatanezi sa dovedesti ca ai dreptate intr-o chestie in care nu te-a contrazis nimeni pe fond. Itit reamintesc ca discutia era split versus full! ATAT! Ti-am aratat cu cifrele mele de incepator neexperimentat ca echilibrarea mai buna pe full grip e o iluzie. N-am discutat de briz-brizele si de saibe si de cristale Svarowski.
Eu unul nu vad nici o problema intr-o diferenta de opinii, preferinte, prioritati - forumul este pentru asta. In schimb tu alegi sa dai cu tifla cum te contrazice cineva!
cristian.ene scrie:... E nasol cand vrei sa iti iasa totul bine din prima dupa ce altii fac experimente cativa ani.
E nasol dar nu catastrofal; greselile in rodbuilding se mai remediaza... Cu greselile fata de prieteni este putin mai dificil...
cristian.ene scrie:... Muieti sunt posamagii? era usor sa verifici un tabel Fuji sa vezi ce contine o configuratie standard KR macar atat.
Asa este, EU mi-am invatat lectia; in totalitate! :wink:

Discutia asta din punctul meu de vedere se incheie aici. Cu altele... mai vedem!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 28 Apr 2014, 13:15

cristian.ene scrie:Pluta utilizata pe lansetele premium este rar macar Extra Grade (AAA) si este chituita. Vezi doar dupa ce o speli ce ai :lol: .

Eu o las naturala pentru ca are foarte putine nervuri .

Tavi ,

ca sa intelegi de ce nu ma intereseza orice inovatie estitica iti dau un exemplu m-am dat cu un Cooper S Cabrio sa ii vad limitele si am mers exact la maxim cat putea masina chiar in Bucuresti .nu de putine ori am pierdut aderenta pentru ca sasiul modelului Cabrio este prost gandit si masina pierde in curbe rapid aderenta si topaie ceva incredibil pentu o masina cu pretentii sportive. Se comporta muslt sub modele normale chiar daca arata aparent bine in plus ete extrem de incomoda adica un produs pentru pitipoanece cu maxim 2 neuroni.

In plus masina era atat de prosta incat motorul perforamnt nu avea legatura cu franele dezatru si sasiul de pitipoanca :lol: cam atat conteza si frumusetea unui maner.

Am condus si modelul standar Cooper S care este impecabil si se comporta ca un cart imposibil sa ii reprosezi ceva in afara ca pe drumurile nostre pare o caruta mai ales daca are pneuri de 45.

La fel si si cu un Range Rover Super Charged cu o putere de peste 400 CP care desi are confort suprem si tehnologie este o masina instabila si un non sens chiar pentru viteza in linie dreapta pentru ca este extrem de instabila. Am avut o senzatie neplacuta la 170 mile(am vazut tarziu ca sunt mile) in oras, prin comparatie un BMW X5 pare un cart superb inclusiv pe drumuri sinuoase se pot aborda curbe cu viteze ametitoare fara sa rupa aderenta.

Cand pescuiesti sau conduci mai ales la limita nu mai conteza decat cum esti conectat la acel lucru si ii vezi clar limitele, daca are mahon, nickel sau briz briz chiar nu conteaza.

Dupa ce conduci un Mitsubishi EVO si vezi ce poate desi nu are aer conditionat si geamuri electrice te intrebi care este masina , una plina de gadgeturi dar cu performante modeste(stabilitate, control si acceleratie) sau una spartana dar care este cu adevarat performanta.
:lol1: ... pe cand primul review la masini :lol:

ps: nicicare dintre masinile pomenite mai sus (exceptie EVO-ul) nu sunt masini sportive asa cum vrei tu sa le numesti ... motiv pentru care nu exista un termen de comparatie intre un Mini (bine definit - masina de pitipoance) si EVO la fel cum nu poti sa compari caramida de X5 sau Rover-ul cu EVO. Deci, intr-un cuvant ... compari mere cu masline. La fel sunt si review-urile la blank-uri sau componente de lansete?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 28 Apr 2014, 17:41

Anem,

am dat exemple care fac diferenta clara intre accesorii , lux si performante.Fiecare in categoria Cooper S are caracteristici de masina sport chiar daca are undeva in jur de 200CP conteza mai mult comportamentul sasiului.

X5 si RR SC are sens pentru ca sunt in clase similare de marime dar foarte diferite ca masini exceleaza fiecare in alta zona. EVO e in alta clasa adica 5 oameni si in viteza a 5 a ne-a bagat in scaune la peste 200Km /h.

N-am vrut si nu vreau sa intru in amanunte ideea era de diferenta intre performante si aspect/look/spoiala.

ai facut prea multe voblere care au atins perfectiune si te plictisesti ?

Scrie răspuns