Casting, ce surpriza placuta!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Casting, ce surpriza placuta!
Azi am pescuit prima data cu un ansamblu de casting format din bat Fox Rage 1-3 oz si mulineta Abu Ambassadeur c3. Am reusit sa nu fac peruca deloc, ceea ce cred eu ca este o performanta. Cea ce m-a impresionat insa este acest stil de pescuit...superb! Si uite-asa s-a activat microbul...mulineta este excelenta, imi place la nebunie si de-abea astept sa o folosesc la jerkuiala.
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
Atunci..nu poti numi drumul cu adevarat "gresit" ..sorry..
Doar o ratacire temporara...degeaba
.
Drumul gresit , fara intoarcere incepe la un low-profile..si deabia dupa , coteste spre round...dupa un popas la carciuma intitulata "La cei sapte Boca"
Aaa..si pe drum te mai delectezi cu preivelistea a zecilor de "cuiburi de pasari".... Nu merge cu performate de genu'...backlash nada/niema/nimic..din prima...baga si tu o peruca emo macar...ceva acolo
Nu pusca adresa din GPS
..de la capatul drumului.

Drumul gresit , fara intoarcere incepe la un low-profile..si deabia dupa , coteste spre round...dupa un popas la carciuma intitulata "La cei sapte Boca"
Aaa..si pe drum te mai delectezi cu preivelistea a zecilor de "cuiburi de pasari".... Nu merge cu performate de genu'...backlash nada/niema/nimic..din prima...baga si tu o peruca emo macar...ceva acolo

Nu pusca adresa din GPS

Re: Casting, ce surpriza placuta!
Daca de la prima pescuiala nu ai facut peruci inseamna ca franele sunt prea stranse si ca mulineta poate lansa mai mult.spiridusul scrie: .......... Am reusit sa nu fac peruca deloc, ceea ce cred eu ca este o performanta. .....
Dupa ce te vei obisnui cu stilul, probabil vei pescui cu franele setate la limita de la care incep perucile. Oricat de obisnuit ai fi, tot mai scapi caate un overrun, mai ales daca pescuiesti la distanta mare sau sunt rafale de vant.
Important e ca ai facut pasul.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- veteran
Am stabilit frana de lanseu astfel incat atunci cand dadeam drumul la piedica mulinetei naluca sa cada incet, lin, nu sa se duca glont in jos. Am lansat cam la 25 de metri cu un bat de 2,10 si un salmo slider de 10 cm. Daca e mult sau putin, nu am idee, eu unul am fost multumit. Daca exista alte sfaturi legate de modul in care trebuie setata frana la lansare va ascult cu cea mai mare placere.
O intrebare: firul textil trebuie sa fie mai gros? La spinning pun 0,12-0,15, la cast e mai bine sa pun un fir de 0,18?
Multumesc.
O intrebare: firul textil trebuie sa fie mai gros? La spinning pun 0,12-0,15, la cast e mai bine sa pun un fir de 0,18?
Multumesc.