discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Jean Scurtu
Michael scrie:eu am comandat Seaguar Leader Material de 20 lbs si in loc mi-a venit Seaguar CarbonPro,care,desi se spune ca nu e atat de rezistent la abraziune ca si Leader Material,totusi e atat de rezistent ca tre' sa-l tai cu tzic-ul.Acum chiar ca nu am emotzii in caz de stiuca...
Michael,
Cumparand SEAGUAR LEADER,de fapt cumperi acelas SEAGUAR CARBON PRO doar ca platesti mai mult,cel putin aceasta e parerea mea.Niciodata nu cumpar fir pe care scrie special pt. leader ci firul dorit de mine dar fara aceasta specificatie.
Jean Scurtu
-
Jean Scurtu
adiwolf scrie:eu am PLine fluorocarbon de 10lb si il folosesc ca leder in combinatie cu PP de 10lb.am luat si stiuca cu el,e drept nu au fost mari stiucile cea mai mare a avut 1.2kg,insa nu am avut probleme sa-l taie.
cred ca din ce am vazut pe cabela's,PLine reprezinta raportul pret/cantitate/calitate cel mai bun (a fost sfatul unui prieten de aici si ii multumesc inca odata pt asta

)
PLINE e un mono bun indiferent ca e normal sau fluorocarbon.Nu am pescuit cu PLINE FLUOROCARBON,am pescuit doar cu PLINE FLOROCLEAR(la BASS PRO de unde cumpar cel mai des existand magazin in Houston,nu era PLINE FLUOROCARBON.)si pot spune ca la aceeasi rezistenta inscrisa pe rola ,SEAGUAR e mai tare decat PLINEFLOROCLEAR.
Daca va uitati in Galeria Foto la "alte poze" pagina 5 veti vedea un paddle xxx peste 10kg. prins de mine cu forfach PLINE FLOROCLEAR DE 2LB.(0,9kg.)
Jean Scurtu
-
adiwolf
- veteran

Scuze,intradevar pe rola scrie PLine Floroclear,
Fluorocarbon Coated,test 10lb,300yds,FCCF,The ultimate copolymer,Made in Japan.
deci nu este realizat in intregime din fluorocarbon(oare se poate?),este doar acoperit cu fluorocarbon
ehhh,asta este,pt mine este perfect de bun raportand la
pret/
cantitate/
calitate
sa-mi fie cu iertare,300yds la pretul asta

ce mai vreti?