cabelas lansete
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
cabelas lansete
buna
vreau sa imi achizitionez de la cabelas 2 lansete
dar comentariile cu privire la FE2 SI XML de pe site nu au fost convigatoare
FE 2 are probleme cu virful si xml cu mandrina
cei de la concept custom rods le recomanda
daca aveti informatii cu privire la aceste 2 modele???????? ASTEPT
cum se comporta pe teren ????
MERCI
vreau sa imi achizitionez de la cabelas 2 lansete
dar comentariile cu privire la FE2 SI XML de pe site nu au fost convigatoare
FE 2 are probleme cu virful si xml cu mandrina
cei de la concept custom rods le recomanda
daca aveti informatii cu privire la aceste 2 modele???????? ASTEPT
cum se comporta pe teren ????
MERCI
fe 2 am eu ,de 7" 1/2 si 11/2.fii foarte atent ce-ti doresti.plaja de putere e foarte bine cotata.e o lanseta puternica pe bune.o folosesc numai la dunare si in delta.n-am avut absolut nici o problema cu varful sau altceva.ca ex somotei la 3kg sau stiuca la greutatea asta n-are nici o sansa.aici rapeste putui din placerea drill-ului.
- Mugurstefan
- veteran
FE2 care ?
eu am facuta custom de Cristi Ene , ( care e de fapt si concept custom rods , deci e o singura persoana ! ) pe blanc FE 703, 1/8-5/8 , trag de ea de mai bine de 3 ani si nu are nici o problema nici la varf si puterea de aruncare e bine definita si foarte larga .
A suferit multe accidente ( a trecut roata masinii peste grip , in timp ce era razemata de pom, s-a inconvoaiat dar nu a cedat + alte faze ) si totusi a ramas pe pozitie ca lanseta de baza in aceasta gama.
XML am 702, cu inelele repuse tot de Ene, nu pot sa-ti zic de mandrina ca o am de juma de an si nu prea se pune.
Nu arunca 10 gr cum scriu ei , maxim 7gr.
Dupa parerea mea, si nu numai a mea , 703-im6 /702-XML sunt blancuri foarte reusite in gama in care arunca si Cabela's ar putea cere mai multi bani pe ele.
eu am facuta custom de Cristi Ene , ( care e de fapt si concept custom rods , deci e o singura persoana ! ) pe blanc FE 703, 1/8-5/8 , trag de ea de mai bine de 3 ani si nu are nici o problema nici la varf si puterea de aruncare e bine definita si foarte larga .
A suferit multe accidente ( a trecut roata masinii peste grip , in timp ce era razemata de pom, s-a inconvoaiat dar nu a cedat + alte faze ) si totusi a ramas pe pozitie ca lanseta de baza in aceasta gama.
XML am 702, cu inelele repuse tot de Ene, nu pot sa-ti zic de mandrina ca o am de juma de an si nu prea se pune.
Nu arunca 10 gr cum scriu ei , maxim 7gr.
Dupa parerea mea, si nu numai a mea , 703-im6 /702-XML sunt blancuri foarte reusite in gama in care arunca si Cabela's ar putea cere mai multi bani pe ele.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Eu am sau am avut vreo trei lansete Cabela's. XML si FE II. Indiferent pe care o alegi, nu te vei pacali. Sunt lansete corecte pt. pretul de achizitie. Acuma, daca vrei sa scoti totul din blank-urile alea (si odata cu asta si piticii de pe creier
), nu le-ar strica o "coafura" custom. De exemplu niste inele Alconite pe FE II, un inel in minus la unele XML-uri, etc... . Se pot pescui foarte bine, insa, si cum le lasa fabrica.

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
am un xcls 705 de ceva vreme si pot sa-ti zic ca e lanseta pe care te poti bizui, in special pt. heavy jigging pe rau. Eu am incarcat-o mult peste un oz si n-a zis nici pis.
n-are nici o problema cu mandrina, cel putin la mine nu a avut, si am tras ceva de ea, crede-ma.
n-are nici o problema cu mandrina, cel putin la mine nu a avut, si am tras ceva de ea, crede-ma.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Leba, discutiile despre mandrina cu probleme se refera la modelul nou de maner, ala cu foregrip-ul cu filet. La alea sunt vreo doua feedback-uri de la utilizatori care spun ca acolo unde se introduce talpa mulinetei (spre reargrip) pluta are tendinta sa crape. Modelul vechi de maner, ala clasic, n-are nici pe dracu.
Dar nu m-as lua neaparat dupa stelele pe care le acorda un utilizator american atata timp cat nu-i o tendinta generala. Am mai citit opinii de genul: "E cea mai proasta lanseta pe care am pus mana. Mi s-a rupt chiar in magazin, cand am dorit s-o cumpar. E adevarat ca am rasturnat raftul cu lansete peste ea, dar, totusi, mi se pare ca s-a rupt prea usor..."

Asa ca nu m-as mira ca americanu' sa fi incercat sa monteze o mulineta de trolling marin in mandrina aia...
Dar nu m-as lua neaparat dupa stelele pe care le acorda un utilizator american atata timp cat nu-i o tendinta generala. Am mai citit opinii de genul: "E cea mai proasta lanseta pe care am pus mana. Mi s-a rupt chiar in magazin, cand am dorit s-o cumpar. E adevarat ca am rasturnat raftul cu lansete peste ea, dar, totusi, mi se pare ca s-a rupt prea usor..."

Asa ca nu m-as mira ca americanu' sa fi incercat sa monteze o mulineta de trolling marin in mandrina aia...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...