discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
kingofbeasts
- veteran

-
D_ali scrie:kingofbeasts scrie:
Cautam ceva pentru munte , asa am ajuns la ei, ca am planuri sa refac (dupa mai bine de 18 ani) traseul de creasta (in Fagaras).

e, lasa ca nici cu tine nu-mi e rusine din cate am vazut prin galeria foto de anu' trecut

-
kingofbeasts
- veteran

-
deltaic scrie:" am planuri sa refac (dupa mai bine de 18 ani) traseul de creasta (in Fagaras). De regula caut ceva care sa ma tina cat mai mult si pe care sa ma pot baza "
>Banuiesc ca nu vrei sa-l faci in conditii hivernale !? Eu folosesc Raichle de competitie(pt. dry),ture hivernale soft- Raichle,hard-Zamberlain. Am si 2 perechi de Salomon SM 8 si SM 9,slabuti la capitolul confort termic. Ce nu este facut in Romania,cu siguranta este facut in China(sau vecinii).Nici in Hanvag nu mai am incredere...
Zamberlan Vioz GT tocmai au devenit cea mai serioasa optiune de pana acum pentru mine

de diferenta de pret pana la Asolo Power Matic mai ramane si de un tricou impotriva umezelii.

-
D_ali
- veteran

Anu' trecut am ratat la mustata iesirea din Fagaras, si-acum imi vine sa-mi trag doo perechi de bocanci peste fata...
Baietii mei au facut toata creasta de la vest la est si supliment, Piatra Craiului, in vreo 12 zile...

Io ma dau cu Scarpa, dar sunt sub nivelul "discutiei", insa mi-au dus cotoaiele peste tot, mai putin sezonul rece.
-
deltaic
- veteran

kingofbeasts scrie:de diferenta de pret pana la Asolo Power Matic mai ramane si de un tricou impotriva umezelii.

Studiaza oferta Icebreaker.
-
semlecangheorghe
- veteran

Sa nu fiti surprinsi,dar firme de renume precum Gucci si Prada,care vand in magazine de lux,inclusiv in State ,produc in Romania ,la preturi minime si profituri maxime.
Si asta pentru ca guvernul nostru a vandut si vinde in continuare ieftin mana de lucru.
Personal am avut pentru pescuit ,bocanci Orizo captusiti cu Goretex,care m-au tinut vreo 4-5 ani,si si-au meritat pe deplin banii..
Respecte romanilor care le lucreaza in conditii adesea mizere,si pentru niste bani care le ajuta doar cat sa nu moara de foame..
Huo,huo,huo,guvernantilor care le ''asigura'' asemenea conditii..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
adyy
- junior

Eu am bocanci Scarpa facuti in .ro.
I-am luat si la pescuit vara si la munca iarna in zilele cand e frig.
Sunt o idee cam duri pentru mers pe asfalt/trotuar pe distante foarte lungi, gen 2-3 km.
Altfel isi fac treaba perfect.
Legat de atitudinea "rusine guvernului" cam asta este realitatea din pacate.
Fara sa fim intrebati, vom deveni niste chinezi europeni. Niste chinezuci mai mici.
-
zvic
- veteran

Si eu am scarpa facuti in ro, model zg65, cam alunecosi pe piatra uda dar in rest multumit de ei.
La pescuit folosesc de cativa ani o pereche de bocanci gri-sport, se tin bine si sunt mai ieftini.