Blanc-uri

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 22 Sep 2005, 18:26

cristi, nu trebuie sa ma convingeti de lucrurile astea. sunt de acord. dar cum am mai zis, personal nu m-am simtit limitat din cauza lansetei, nici cand am prins pestii pentru care am luat-o, adica pastrav si clean, nici cand am prins stiuca (nu marlitza) sau avat. deci deocamdata nu am motive sa o inlocuiesc. deci nu am zis ca nu sunt altele mai bune. intr-adevar, daca as pescui cu una mult superioara, poate ca m-as inbolnavi si mi-as lua o astfel de lanseta... :wink: :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Sep 2005, 19:50

MihaiV scrie: Nu generaliza. Ai avut noroc si ai nimerit pe unul din cele bune. Si eu am doi cunoscuti care au rupt Ron T exact acolo unde zice Cristi. Evident ca nu toate or avea aceeasi problema, dar riscul e mare. Oricum, distribuitorul a fost amabil si le-a schimbat betele rupte. Pana sa scrie Cristi n-am vrut eu sa generalizez cele 2 exemple rupte, dar daca vad ca s-a intamplat si la altii, deja e un semnal de alarma.
vezi aici post-ul meu despre Monterra:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... c&start=40

Intradevar mi-au schimbat fara probleme segmentul care mi-a pocnit,deocamdata e ok,dar mi-am pierdut incredera in acest bat.In permanenta am in portbagaj o fibra de sticla care nu m-a dezamagit niciodata.

Scrie răspuns