Best textil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Da n-am zis ca spui prostii.doar ca nu prea am inteles dece iti place tie firul respectiv.
Atata tot.
De ex,, ce are Tuf Line si n-are Fireline?
asa ma gandeam au ca trebuie pusa problema..
ca sa priceapa tot poporul... Pt ca n-as vrea (eu personal) sa cumpar un fir fara sa stiu ceva despre el
depilda in iasi..nu prea sunt,sau daca sunt nu desface nimeni ambalajul ca sa te poti edifica,,,
deasta am lansat topicul asta
Ce mi-ar placea sa vina catalogul cabela-s cu tot cu mostre....
Respet!
Atata tot.
De ex,, ce are Tuf Line si n-are Fireline?
asa ma gandeam au ca trebuie pusa problema..
ca sa priceapa tot poporul... Pt ca n-as vrea (eu personal) sa cumpar un fir fara sa stiu ceva despre el
depilda in iasi..nu prea sunt,sau daca sunt nu desface nimeni ambalajul ca sa te poti edifica,,,
deasta am lansat topicul asta
Ce mi-ar placea sa vina catalogul cabela-s cu tot cu mostre....
Respet!
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
De ce nu va adunati si voi mai multi si va faceti o comanda ca sigur va iese mai bine ca in magazinELE DE LA NOI!
Eu de exemplu folosesc spiderwire stealth(nu cred ca e cel de care zici tu) si si eu sunt ff multumit de el. Al meu e de 8lbs. Is atat de multumit de el ca tot spiderwire mi-am comandat, doar ca asta e de 20lbs. 9kile si ceva da parca vad ca scot butuci cu el
Eu de exemplu folosesc spiderwire stealth(nu cred ca e cel de care zici tu) si si eu sunt ff multumit de el. Al meu e de 8lbs. Is atat de multumit de el ca tot spiderwire mi-am comandat, doar ca asta e de 20lbs. 9kile si ceva da parca vad ca scot butuci cu el

- faurstelianlucian
- utilizator constant
sunt o gramada de topicuri in care mi-am spus si eu si altii parerea despre textile. scuze, dar nu mai am rabdare sa mai scriu odata ce am mai scris deja.
eventual citeste aici: http://www.japantackle.com/Topics/PE_braided_lines.htm
eventual citeste aici: http://www.japantackle.com/Topics/PE_braided_lines.htm
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
- faurstelianlucian
- utilizator constant
Mah crezi ca eu am stiut ce-mi cumpar?! Si eu asa orbeste miam luat. Asta imi place ff mult ca e moale tine ff bine in timp, nu se roade nu se scamoseaza, ce pot sa zic ca ma nemultumeste e ca e putin mai gros decat alte fire, dar compenseaza restul calitatilor acest defect. Deja il am de un sezon, si nu am pierdut ff mult din el.
Fireline nu imi place ca se da repede stratu ala de pe el si se scamoseaza ff repede. Ala de 4 merita pt ca e subtire. La fel si ala de 6. De 6 am avut da l-am pierdut cu tot cu mulineta. Pot sa zic ca e tare de tot firu ala. Adic am scoz cu el suporti inradacinati fara probleme
din apa. Dinala de 4 inca n-am avut, da sigur o sa am si dinala cat mai curand, ca vreau neaparat pt biban(oricum pescuiesc cu leader), dar gandesc astfel din cauza nalucilor ff mici, si ca nu e atat de greu ca si asta de 8lbs ce-l am momentan, sa pot sa fac naluca sa evolueze cum vrea muschii mei. Cred ca ma intelegi.
Dac n-as fi baut 2 cafele azi nu cred ca as fi scria astea prea curand, pt ca s-a tot discutat la subiectu asta, da parca is bagat in priza....
Fireline nu imi place ca se da repede stratu ala de pe el si se scamoseaza ff repede. Ala de 4 merita pt ca e subtire. La fel si ala de 6. De 6 am avut da l-am pierdut cu tot cu mulineta. Pot sa zic ca e tare de tot firu ala. Adic am scoz cu el suporti inradacinati fara probleme

Dac n-as fi baut 2 cafele azi nu cred ca as fi scria astea prea curand, pt ca s-a tot discutat la subiectu asta, da parca is bagat in priza....
legio, cand mi-am comandat prima rola de Tuf Line XP, i-am cerut parerea lui Jean. Vrioam ceva de 20 lbs. Mi-a zis ca cel mai bun la rezistenta asta ar fi Tuf Line XP. Asa ca am mers pe mana lui, si nu-mi pare rau.
Un mic risc exista in toate. Asa ca, incearca ceva. Ca daca o sa stai doar sa-ti pui intrebari, nu vrei reusi nimic. Oricum, toti cei care isi dau aici cu parerea sunt subiectivi, mai mult sau mai putin.
Mie imi place Tuf Line XP pt. ca
-are rezistenta buna la nod
-nu se scamoseaza
-lansez cu el destul de departe tinand cont de diametru
-nu e sarmos, precum Fireline
-are o forma destul de rotunda in diametru
etc.
Un mic risc exista in toate. Asa ca, incearca ceva. Ca daca o sa stai doar sa-ti pui intrebari, nu vrei reusi nimic. Oricum, toti cei care isi dau aici cu parerea sunt subiectivi, mai mult sau mai putin.
Mie imi place Tuf Line XP pt. ca
-are rezistenta buna la nod
-nu se scamoseaza
-lansez cu el destul de departe tinand cont de diametru
-nu e sarmos, precum Fireline
-are o forma destul de rotunda in diametru
etc.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski