Best textil

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
faurstelianlucian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de faurstelianlucian » 12 Feb 2006, 03:29

Ii intreb pe Adelin si pe Razvan este firul bun? :D
Pestii sunt sub apa!

faurstelianlucian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de faurstelianlucian » 12 Feb 2006, 03:32

PS Profesorul nu are net!...Dar in curand!
Pestii sunt sub apa!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Feb 2006, 08:38

Am folosit Whiplash cu vreo doi/trei ani in urma dar ar renuntat. Am avut de 0,06 mm, 0,10 mm si 0,17 mm. O parte din motive le-am aratat aici:

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... ght=#39095

Adevarul este ca Power Pro este mult mai bun. La fel si Fireline.

PS Inca un fan al "Profesorului" ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 12 Feb 2006, 14:05

in timp le-am cam testat pe toate .
FireLine prin '98 bun in lipsa de altceva ( mai bun zic unii pt monturi de crap pt ca e batos si nu se incurca acele in "bomba" ptiu ! )
Spiderwire , Whiplash Pro ( esential pro caci exista si simplu care ecam de cacao) super tari amandoua ca rezistenta dar un mare inconvenient dupa doau trei lanseuri se incarca cu apa alterand performantele.
PowerPro super bun dar dupa parerea mea doar varianta sa mai veche aia de pana acu doi ani mai spalacita la culoare care de alfel se si ducea repede . Care ati apucat sa le folositi pe ambele chiar nu ati sasizat diferentele ? Asta nou arata beton la culoare , nu se decoloreaza dar tine mai putin , mai putin rezistent la abraziune (se scamoseaza in cateva partide) si parca putrezeste repede . Stiu o gramada cu aceiasi parere !
Foarte bun Ripcord Si dar e mai scump si in plus cel de 10 lb e pamblica ( urmatoarele nu )
Stren-ul textil mi sa parut bun dar ala mai grosut 15lb . Cele de 8 resp. 10 lb parca s-au tocat cam repede.
De Stroft nu stiu ce sa zic caci l-am adus de cateva zile nu l-am testat dar sincer promite .

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Feb 2006, 14:10

Eu ma refeream la Whiplash Pro
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 12 Feb 2006, 14:11

Sorry! mia tremurat mana pe taste ! Cred ca de la abstinenta !

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 12 Feb 2006, 14:36

Si eu sunt de acord in general cu ce zice Mihai (profesorul) in special cu calitatile lui Ripcord SI si mai adaug ,caci le-am testat pe toate ,ca si celelalte Ricord ,Original chiarThermofused si mai ales SI plus sunt extraordinare.

Numai bine!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 12 Feb 2006, 17:19

mie nu mi s-a parut nimic necurat cu powerpro-ul nou
e altfel, e clar, dar nu mi s-a parut mai prost
nici mai putin rezistent, nici ca se scamoseaza
iar cu cel 20 lb cel putin am avut niste experiente groaznice, cand se agata imi scotea peri albi ca sa-l rup, odata am scos barca la mal ca nu puteam sa-l rup.....
n-as mai da cu 20 lb la jig
poate doar cu lingura dupa somn

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Feb 2006, 20:27

faurstelianlucian scrie:Ii intreb pe Adelin si pe Razvan este firul bun? :D
Eu folosesc 0.06 la avat, dar se duce repede la vobler....pe rau, din cauza nisipului care se depune pe inele si il scamoseaza. Acu' cativa ani parca tinea mai mult. Am cateva role trase pe tamburi, care sunt mai vechi si parca nu arata asa rau ca si cele cumparate anul trecut. Sunt mirat si eu! :(

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 13 Feb 2006, 08:06

faurstelianlucian scrie:Ii intreb pe Adelin si pe Razvan este firul bun? :D
Eu am intervenit deoarece spuneai ca nimeni nu pescuieste cu WHIPLASH si s-ar parea ca totusi mai sunt pescari care pescuiesc cu WHIPLASH.Si chiar pescari pe care nu-i poti numi "nimeni" ,ci cu adevarat pescari.

Nu am spus ca e bun sau nu e bun,ca nu am pescuit cu el.Am un tambur al mulinetei SS TOURNAMENT 1300 cu WHIPLASH 0,06mm.,dar dupa doua -trei aruncari m-am lamurit ca nu e pt. mine fiind prea gros asa ca someaza.
Eu sunt f. multumit de FIRELINE de 4lb.cu care pescuiesc de multi ani,dar am vrut sa incerc si ale fire textile si incercand.... am revenit la "prima mea iubire"FIRELINE de 4lb.

Jean Scurtu

Scrie răspuns