discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
stefanflorin
- veteran

Naiba sa le ia cu preturile lor. Daca sare asa mult la cost, deja intra in alta gama si deja apar si alti concurenti.
Sa revin la comparatie mag pro vs pulse...ca m-ai determinat sa examinez mai atent...mag pro de 15/50 e mai scurt decat pulse cam cu 5-6-7 cm, n-am masurat exact, oricum scrie si pe ea, si da, e destul de ranga, nu stiu de ce imi paruse mult mai balanganicioasa prima data (cred ca aveam mana inghetata

), dar nu stiu, mie parca nu-mi inspira incredere, imi pare fragil materialul ala. Acum cei ce o folosesc pot sa-si dea cu parerea mai in detaliu. Iar inelele, clar chinezarii ieftine. La pulse nu mai scrie im7, scrie 30T Carbon, desi la prima vedere pare acelasi drac. Eu cred ca e cam "aceiasi Marie cu alta palarie".
Urasc atarnatorii!
-
Vegas_75
- veteran

Asa auzisem si eu de la cineva care avea un Mitchell ca acaretele de pe ea nu sunt de top ca la Pulse (inelele) dar daca facem abstractie de acest lucru si dat fiind ca Pulse-ul nou e dublu la pret iar cel vechi nu se mai gaseste , tind sa cred ca Mitchelul e o posibila varianta mai economica si cu care se pot face cam aceleasi lucruri rele ca si cu Pulse-ul si la un pret mult mai accesibil. Oricum merita incercat si prea m-ati facut curios cu treaba asta si o sa vad in ce masura se poate comanda de acolo un Mitchel din asta mai de la tara ptr situatii extreme ...
Sa nu uitam (mereu cu gandul la Legend Elite si Avid-uri si Extreme si alte nazbatii care ne infierbanta creierul si ne usureaza buzunarul si ne fac sa credem ce mari pescari suntem noi ...) ca acum mai multi ani dadeam la crap cu o lanseta ruseasca telescopica facuta de mine dintr-o varga de 6 m scurtata cam pe la 4 careia eu ii pusesem inele ceramice romanesti si mandrina matisata cu sfoara de canepa lacuita cu super glue si un dop de sampanie in cotor, muncisem la ea cam o zi. Pe vremea aia lumea cand trecea pe langa tine pe balta se uita in juvelnic in mod special si nu prea se uita la scule. Acum, dupa vreo 22 de ani am evoluat sau asa credem si e invers, ne uitam mult la scule si le studiem ca pe sfintele moaste si ne lasam prada extazului si reveriilor iar capturile cad pe locul secund. Atunci mergeam mai des si la biserica, acum am cam uitat drumul.
Cele bune.