discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
rine
- veteran

ce bete de tavaleala frate la 150 de euroi

pentru mine-i cam scumputz. si sigur sunt bete a la americaine in banii astia, mai bune

-
Vegas_75
- veteran

Daca e sa vorbim de pret , uitati aici verisoara geamana de la Mitchell, e cam aceeasi marie cu alta palarie si cu vreo 12 gr mai grea, dar la fel de tapanoasa si la un pret corect 78 euro, adica vreo 350 Lei fara transport.
http://www.koederwahnsinn.de/shop/mitch ... 3aa89830e6
Ce ziceti, credeti ca se califica si ea la calificativul de "ranga" alaturi de Berkley Pulse ? A avut cineva si pe verisoara asta ca par surori gemene ? Or fi ceva diferente dar as crede ca sunt minore si doar ptr carcotasi ...
-
rine
- veteran

cica, nu-i tot aia.e un bastard nereusit. copiaza in amanunt dar, n-are nervul lui berkley.
-
stefanflorin
- veteran

E bleaga rau comparativ cu berkleyul, eu o stiu.
Cand am zis tavaleala, nu m-am referit la adevaratul sens al cuvantului, ci la faptul ca rezista foarte bine la conditii extreme, tras de ele, greutati mari, si cu putin noroc la pestoci cu cazier. Iti dai seama ca 100 si ceva de euro nu-i tocmai ieftin si nu multi isi permit sa-si bata joc de ele. Intr-adevar sunt americancele in aceiasi bani poate mai bune, dar sunt departe al naiba de noi, si aduse in tara le transformi in scumpeturi. Astea-s la botu calului si d-aia sunt si mai cunoscute noua.
Urasc atarnatorii!
-
stefanflorin
- veteran

si diferenta de bani poate fi justificata de inele.....alconite vs. cine stie ce chinezarii.
Urasc atarnatorii!
-
Vegas_75
- veteran

Nu stiu ce sa zic ca n-am pus mana pe nici una dar trebuie verificat (in masura in care se poate) ca uneori se si vorbeste mult pe la noi si in plus poate tie ti se pare asa dar mie nu ... La cum arata si cum sunt prezentate poate numai sa fie complet alt blanc si asta sa le deosebeasca fundamental desi imi vine greu sa cred, prea le-au scos la aceeasi lungime si aceeasi actiune si furnizori de blancuri nu sunt atat de multi ... Greutatea infima le deosebeste dar asta poate fi din alta calitate , implicit greutate , a componentelor gen inele si mandrina.
Daca nu e asta pe gustul tau vezi ca mai e una pe la 2.58 m parca si 15-60 gr si cred ca e fulger (nu fulgerul bragadiru

).
Oricum zic ca daca vrei ranga te descurci minunat si cu joarda de la Mitchel , as crede ca diferenta e mai greu sesizabila , toma necredinciosul ...
-
Vegas_75
- veteran

stefanflorin
Apucasem sa trimit raspunsul pe neve asa ... e bleaga zici ... sa fie la ei acolo ca la noi acilea sunt sanse mici sa vedem prea curand atatea minunatii stranse toate la un loc. In schimb la nemtii aia in magazin toata marfa e pe stoc , iarna , vara e pe stoc ... cascavalul nu le lipseste nemtilor si au bani de stoc de marfa , in timp ce la noi "importatorii" din 6 modele la o lanseta aduc si ei 3 ca atata pot si dupe doua luni nu mai e nici alea pe stoc ... Atata putem atata facem , asta e. Ei e nemti si la ei se poate.
Ce bine era daca Anton escu al nostru era mai aprig si mai sustinut de astia de pe la noi si tinea piept rusilor inca 4 luni ca venea iarna si nu intorceam noi armele romaneste la spartul targului ca oricum de ce ne-a fost frica n-am scapat. Germania ar fi castigat razboiul in Europa in proportie de 99% si lumea era cu totul alta si noi poate o provincie mai germanizata ... vise taica vise si himere.
-
rine
- veteran

-
Vegas_75
- veteran

Da, am citit si eu mes lui stefanflorin dar dadusem send si asta e , m-am inselat dar sunt deschis la critici constructive si vad ca usor usor ne apropiem de un adevar ca toate adevarurile , trist. Asta noua e cam la dublu fata de aia veche insa sa stii ca anul 2012 va fi fost un an bun si d-aia e mai scumpe, ca s-a scumpit sofranul ... Dar prea e mare diferenta intre ele ...
Nu gasesc o explicatie plauzibila ptr asta decat faptul ca la chinezi le-a crescut nivelul de trai in ultima vreme si de la 160 usd salariu mediu pe luna, a ajuns la vreo 280 usd acum ca in cele din urma i-a ajuns si pe ei criza de i-a mai domolit ...
Scumpa domnule asta noua, tot aia veche era mai buna !