corect! peste sa fie...numai ca e din ce in ce mai putin. am observat ca multi sunt colectionari de scule scumpe mai mult decat pescari. Parerea mea ca iti trebuie o oarecare indemanare si nu cred ca nu poti scoate un peste,oricat de mare ar fi el, si cu scule din Obor. eu bag mana in foc pe treaba asta
PS: Thread-ul meu si-a cam atins scopul. Va multumesc pt faptul ca m-ati lamurit!
Berkley pe mulineta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Bogdan_Alex
- veteran
@adiwolf,
Ai punctat bine si ai dreptate si eu mai pescuiesc cu o mulineta mai prapadita ,dar f. usoara si cu care de vreo patru ani pescuiesc numai cu textil si nu am nici o problema,mulineta e un ABU-CARDINAL 600U(ultra light) ,mulineta pt. apa dulce fara nici o titanizare si eu o handralesc si in apa sarata si ea se incapataneaza sa mearga desi de cand am cumparat-o nu am gresat-o nicidata.Si costa acum doar $29,99(cand a aparut si am cumparat-o costa $59,99.
Nici mulinetele SS TOURNAMENT cu care pescuiesc cel mai mult nu au tamburul titanizat si nu e nici o problema,iar CAPRICORNUL meu 2000 cu tamburul titanizat mai mult someaza....
Da e bine sa fie titanizat dar nu e o o conditite "sine qua non".
Jean Scurtu
Ai punctat bine si ai dreptate si eu mai pescuiesc cu o mulineta mai prapadita ,dar f. usoara si cu care de vreo patru ani pescuiesc numai cu textil si nu am nici o problema,mulineta e un ABU-CARDINAL 600U(ultra light) ,mulineta pt. apa dulce fara nici o titanizare si eu o handralesc si in apa sarata si ea se incapataneaza sa mearga desi de cand am cumparat-o nu am gresat-o nicidata.Si costa acum doar $29,99(cand a aparut si am cumparat-o costa $59,99.
Nici mulinetele SS TOURNAMENT cu care pescuiesc cel mai mult nu au tamburul titanizat si nu e nici o problema,iar CAPRICORNUL meu 2000 cu tamburul titanizat mai mult someaza....
Da e bine sa fie titanizat dar nu e o o conditite "sine qua non".
Jean Scurtu